Su actu marinuoti žalieji žirneliai

Ingridientai:
1 l vandens,
250 ml 9% acto,
1 šaukštas druskos,
3 šaukštai cukraus
Gaminimas
Išgliaudytus žirnelius suberti į puodą, virti 3-5 min., priklausomai nuo jų subrendimo. Išgriebus iš vandens, perpilti šaltu vandeniu. Vandenį nuvarvinti, žirnelius sudėti į sterilizacijai paruoštus stiklainius, užpilti karštu marinatu ir kaitinti du kartus 100° C temperatūroje. Pirmą kartą 0,5 l stiklainius kaitinti 35 min., 1 l - 45 min. Antrą kartą kaitinti po 1-2 parų - 0,5 l stiklainius 20 min., 1 l - 30 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!