Karališka bulvienė
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
8 bulvės
3kiaušinių tryniai
svogūnas
aliejaus,
1šaukštelis citrinos sulčių,
mėtų lapelių,druskos,pipirų
Bulves išvirti dideliame kiekyje vandens,sūdyti iš karto,tik pradėjus virti.Išvirusias bulves nukošti(nuoviro neišpilti),sutrinti(kaip bulvių košę).Į sutrintas bulves vėl supilti nuovirą, kaitinti maišant iki virimo(maišyti tik į vieną pusę -pagal laikrodžio rodyklę).
Pakepinti aliejuje labai smulkiai supjaustytus svogūnus.Į indą įmušti 3 trynius,nelabai stipriai išplakti,įlašinti truputį aliejaus,labai atsargiai supilti citrinos sulčių,bulvių nuoviro iš sriubos,įberti maltų juodų pipirų, įtrinti džiovintų mėtų lapelių,viską gerai išmaišyti .
Į užvirusią bulvienę sudėti pakepintus svogūnus, po to iš lėto supilti pagamintą mišinį iš trynių,gerai išmaišyti.Išjungus ugnį,palaikyti 5-10 minučių .
Labai skanu !
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!