Natūralūs žirneliai I
Ingridientai:1 l vandens,
šaukštelis druskos,
0,5 šaukštelio cukraus
Gaminimas
Išgvildentus žirnelius, užpylus šaltu vandeniu, kaitinti iki 90° C ir išlaikyti tokioje temperatūroje 4 min. Išgriebus iš vandens, atvėsinti šaltu vandeniu. Vandeniui nuvarvėjus, suberti į paruoštus stiklainius, užpilti karštu sūrymu ir verdančiame vandenyje kaitinti du kartus. Pirmą kartą 0,5 I stiklainius - 30-40 min., 1 I - 40-50 min. Antrą kartą kaitinti po 1-2 parų. 0,5 I stiklainius 1 5-20 min., 1 I - 20-25 min.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!