Kaitinti vaisiai ir uogos su sultimis ir romu
Ingridientai:3 bananai,
2 apelsinai,
1 kriaušė,
6,5 l braškių,
1 stiklinė mėlynių,
sauja migdolų branduolių,
gabalėlis kokoso,
1 stiklinė cukraus,
2 stiklinės apelsinų sulčių,
100 g romo.
Gaminimas
Į puodą supilame sultis, cukrų ir šildome maišydami, kol cukrus ištirps. Sudedame susmulkintus vaisius, pakaitiname 3-4 min. (tik neužverdame), sudedame uogas ir riešutus, supilame romą.
Uždengiame, palaikome 20 min.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!