25 rezultatų ieškant "pries"

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa Ingridientai: 500g margarino 500g grietinės 2 kiaušiniai iš akies miltų [apie 300-400g, kad išeitų minkoma tešla] Įdarui: geriausiai žinoma tiktų aviena, tačiau neblogai išeina ir su naminiu faršu [iš akies ]kmynai [pora arbatinių šaukš..

Recepto vertinimas: 4

pyragas "Valensos ašaros"

pyragas "Valensos ašaros" Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 stiklines miltu,6 kiausiniai 250 g margarino 1,5 arbat.saukst.kepimo milteliu,4pokeliai riebios varskes,0,5litro pieno,vanilinio pudingo 1 pok.1 citrina 0,5 siklines aliejaus,2,5 stiklines cukraus. Gaminimas: Uzminkyti tesla ..

Recepto vertinimas: 3

Pikantiškos bulvės

Pikantiškos bulvės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5kg bulvių 8 šaukštai tarkuoto sūrio 1 stiklinė pieno 2 kiaušiniai žiupsnelis muskato riešuto druskos, pipirų žalumynų Gaminimas: Išplakite kiaušinius, supilkite į juos pieną ir vėl išplakite. Tada įdėkite 5 šaukštus tarkuo..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..

Recepto vertinimas: 4

Cezario salotos

Cezario salotos Ingridientai: 1 galvutės traškių Iceberg (aisbergo) salotų, 2 skiltelių česnako, 6 šaukštų alyvuogių aliejaus, 3 riekių forminio batono, 2 šaukštų citrinų sulčių, 1 šaukšto Vorčesterio padažo (parduodamas parduotuvėse prie sojos padažų), 2 vieną mi..

Recepto vertinimas: 4

Margučiai dažyti svogūnų lukštais

Margučiai dažyti svogūnų lukštais Ingridientai: Svogūnų lukštai, Aliejus, Siūlai, Skudurėlis apvyniojimui, Žalumynai Gaminimas Tai mano vienas mėgstamiausių marginimo būdų. Kelios savaitės prieš velykas pradedu rinkti svogūnų lukštus. Sušlapintą kiaušinį vynioju į l..

Recepto vertinimas: 4

Citrinų uogienė moliūge

Citrinų uogienė moliūge Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg moliūgas (1 kg išvalyto) pirmajam nuovirui: 1 l vandens 50 ml 24% gryno acto arba 100 ml 12% acto spirito 2 valgomieji šaukštai druskos antrajam nuovirui: 500 ml vandens 500 ml smulkaus cukraus 150 ml šviežiai išspaustų cit..

Recepto vertinimas: 0

Ceviche su ananasų sultimis

Ceviche su ananasų sultimis Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g lašišos 200 g baltos žuvies Arba 400 g mėsingos žuvies, pvz., juodalopės menkės, Menkės, juodžuvės Marinatui: 1 susmulkintas askaloninis česnakas arba laiškinis česnakas 1..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta vištiena su prieskoniais

Troškinta vištiena su prieskoniais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 8 vištų šlaunelės (apie 1,5kg) 2 šaukštai žemės riešutų aliejaus 3 sugrūstos česnako skiltelės 3 susmulkintos žalios saldžiosios paprikos šaukštas malto imbiero 3 smulkiai supjaustyti tuščialaiškiai česnakai,..

Recepto vertinimas: 4

Grybų rasalas su karštomis bulvėmis

Grybų rasalas su karštomis bulvėmisIngridientai: 1 didelės saujos džiovintų grybų 2 valgomieji šaukštai perlinių ar miežinių kruopų 1 svogūnas krapai juodieji pipirai druska 1 rūgštus obuolys arba citrina bulvių Geriausia šiam patiekalui pasirengti iš anksto - Kūči..

Recepto vertinimas: 5

Karamelės padažas

Karamelės padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.stiklinę cukraus 2.1/2 stiklinės vandens. Gaminimas: Vidutinio didumo prikaistuvyje užvirinkite stinklinę vandens. Suberkite stiklinę cukraus ir maišykite, kol ištirps. Prikaistuvį uždėkite ant viryklės ir užvirinkite. Nemaišydam..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..

Recepto vertinimas: 4

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Karamelei : Stiklinė cukraus 1/4 stiklinės vandens 2.Apkepui : 1/2 stiklinės cukraus 1l pašildyto pieno 6 kaiušiniai 1 1/2 šaukšteliai vanilės esencijos Gaminimas: Paruoškite karamelę : įkaitinkite or..

Recepto vertinimas: 1

Rauginti agurkai

Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..

Recepto vertinimas: 3

Spagečiai su prieskoninėmis žolelėmis

Spagečiai su prieskoninėmis žolelėmisIngridientai:400 g spagečių 2 šaukštai aliejaus petražolių krapų baziliko česnako laiškų 250 g grietinėlės 6 kiaušiniai 1 šaukštas sviesto 1 skiltelė česnako tarkuoto muskato 150 g kumpio druskos pipirųGam..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su prieskoninėmis žolelėmis

Makaronai su prieskoninėmis žolelėmisIngridientai:250 g  makaronų 40 g sviesto 300 g pomidorų 300 g grietinėlės tarkuoto muskato 1 šaukštelis šviežio mairūno šviežių bazilikų 150 g tarkuoto parmezano druskos pipirųGaminimasPuode užvirinkite 1,5 l sūdyt..

Recepto vertinimas: 0

Sultinys

SultinysIngridientai:1 kg jautienos su kaulais, 2 svogūnai, 1—2 morkos, saliero, porų, petražolių, 3 lauro lapeliai, 5—6 pipirai, druskos, 3,5l. vandens.Gaminimas Mėsa nuplaunama, sukapojama į 3—4 dalis, užpilama šaltu vandeniu ir verdama ant stiprios ugnies. Pri..

Recepto vertinimas: 0

Keptų obuolių kremas

Keptų obuolių kremasIngridientai:4 kepti obuoliai, 200 g cukraus, 3 kiaušiniai, 1 šaukštas želatinos, 1/2 stiklinės vandens želatinai ištirpdyti), kvapiųjų prieskonių.Gaminimas Kepti antaniniai obuoliai pertrinami pro sietelį. Tryniai gerai išsukami su cukrumi, sumaišomi su obuoli..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių gėrimas

Burokėlių gėrimasIngridientai:1 kg burokėlių, 1 šaukštelis druskos, 2l. vandens, duonos plutelių.Gaminimas Burokėliai nuplaunami, nuskutami, supjaustomi griežinėliais, užpilami virintu atšaldytu vandeniu, įmetama duonos plutelių ir parauginama 3 dienas. Prieš vartojant perkošiama..

Recepto vertinimas: 0

Raugas

Raugas Ingridientai: 1/2 kilogramo ruginių miltų, 50 gramų mielių, 1—1,5 litro šilto vandens Gaminimas Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais Ingridientai: 1 kilogramas miltų, 2 stiklinės pieno, 4 tryniai, 200 gramų cukraus, 30 gramų mielių, 150 gramų riebalų, 7 gramai druskos, citrinos žievelių Varškės masei 1 kilogramas varškės, 3 kiaušiniai, 250 gramų ..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis tortas su braškėmis

Biskvitinis tortas su braškėmisIngridientai:Biskvitui: 8 kiaušiniai, 200 g cukraus, 150 g miltų, 30 g krakmolo, citrinos žievelės. Kremui: 1 l tirštos grietinės arba grietinėlės, 200 g miltinio cukraus, vanilinio cukraus, 1 citrinos sultys, 1 kg braškių. Sulaistymui: 1 sti..

Recepto vertinimas: 5

Šakotis

ŠakotisIngridientai:60 kiaušinių, 1200g cukraus, 1200g miltų, 1200g sviesto, 2 stiklinės grietinėlės, citrinos žievelių, 150g sviesto volui ištepti, 100g miltinio cukraus gaminiui apibarstyti.Gaminimas Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama..

Recepto vertinimas: 4

Rizotas su prieskoninėmis žolelėmis ir putpelių kiaušiniais

Rizotas su prieskoninėmis žolelėmis ir putpelių kiaušiniaisIngridientai:4 porcijoms: 8 putpelių kiaušiniai; 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 1 smulkiai supjaustytas didelis svogūnas; 2 smulkiai supjaustyti saliero stiebai; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 3 vidutin..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio ir prieskonių padažas su skrebučiais

Sūrio ir prieskonių padažas su skrebučiaisIngridientai:4 porcijoms: 6 susmulkintos žaliosios alyvuogės be kauliukų; 1 valg. š. susmulkinto šviežio peletrūno; 1 valg. š. susmulkintų česnako laiškų; 1 valg. š. susmulkintų šviežios mėtos lapelių; 1 arb. š. tarkuotos citrinos ži..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: pries