20 rezultatų ieškant "safrano"
Žuvienė “Marselietė” su šafranu
Žuvienė “Marselietė” su šafranu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikėsVienas (125 mg) pakelis šafrano plaušelių;0,5 kg lašišos ir sterko;0,5 saliero;100 g porų;100 g pomidorų;100 g svogūnų;50 g morkų;20 g pankolio;20 g pomidorų pastos;druskos, baltųjų pipirų. ..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su šafranu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 gr šafrano, 1,5 stiklinės ryžių, 2 šaukštai sviesto, 4 stiklinės buljono, parmezanas. Gaminimas: Paimkite 2 gr. šafrano, išdžiovinkite, sutrinkite, užpilkite trupučiu karšto vandens, uždenkite, kad pritrauktų. Ryžius nuplaukite ..
Recepto vertinimas:
Keksas su riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Stiklinė kukurūzų miltų, 8 kiaušiniai, stiklinė kvietinių miltų, 100 g vanilinio cukraus, 200 g medaus, 300 g graikinių riešutų, margarino, džiūvėsėlių. Glajui: stiklinė cukraus pudros, 4 šaukštai citrinos sulčių, žiupsnelis ..
Recepto vertinimas:
Šafraninės bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg mažų vienodo dydžio bulvių 2 stiklinės stipraus sultinio 1 šaukštas sviesto druskos 1/4 šaukštelio šafrano Gaminimas: Užvirinti sultinį su druska ir šafranu. Nuluptas bulves nuplauti, sudėti į puodą, supilti sultinį ir 20-25..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tai tikrai šventinė sriuba, kurią galima išvirti iš anksto. Atėjus svečiams ją tereikia pašildyti ir įdėti vėžių uodegėlių. 1 poras 1 cukinija 1 kg pomidorų 300 ml balto vyno 300 g gabalėliais supjausty..
Recepto vertinimas:
Paelja su žuvimi ir jūros gėrybėmis
Paelja su žuvimi ir jūros gėrybėmis Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Indelis midijų arba kalmarų, 300 gramų šaldytų krevečių, 150-200 gramų žuvies filė, 0,5 kilogramo ryžių, žiupsnelis raudonųjų pipirų, šafrano, druskos pagal skonį. Gaminimas: Perpla..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis graikinių riešutų padaže
Kepta žuvis graikinių riešutų padažeIngridientai:800 g karpio, plekšnės ir kitos žuvies, 100 g miltų, 100 g pomidorų tyrės, 3 šaukštai aliejaus, petražolių lapelių. Graikinių riešutų padažui: 4 šaukštai nuvalytų susmulkintų graikinių riešutų, vyno acto, 1 saldžioji p..
Recepto vertinimas:
Graikinių riešutų padažasIngridientai:4 šaukštai nuvalytų susmulkintų graikinių riešutų, vyno acto, 1 saldžioji paprika, česnakų, žalios arba maltos kalendros, šafrano arba maltos ciberžolės, druskos, 2 stiklinės virinto vandens. Gaminimas Susmulkintus graikinius riešutus, ..
Recepto vertinimas:
Paprastasis itališkas rizotasIngridientai:80 g ryžių, 30 g svogūnų, 20 g sviesto, 15 g tarkuoto sūrio, 100 g sultinio, šafrano, pipirų, druskos.Gaminimas Susmulkintus svogūnus apkepinkite svieste, pridėkite ryžius ir apkepinkite, kol ryžiai prisisotins sviesto. Dalimis supilti su..
Recepto vertinimas:
Jautienos salotosIngridientai:300 g virtos jautienos, 200 g ryžių, 2 saldieji pipirai, svogūnas, šaukštas petražolių, aliejaus, druskos, maltų juodųjų pipirų, 50 g majonezo, žiupsnelis šafrano, pusės citrinos sulčių. Papuošimui: 2 kietai virti kiaušiniai, 2pomidorai, ..
Recepto vertinimas:
Viščiukas baltame padažeIngridientai:Viščiukas (1,3-1,5 kg), 60 g sviesto, 60 g susmulkintų svogūnų, 50 g miltų, 2 kiaušiniai, citrina, 100 g balto vyno.Gaminimas Viščiuką išdarinėti ir 2 val. pamirkyti. Iš 1,5l. vandens, svogūnų, baltojo vyno ir prieskonių mišinio, kurį ..
Recepto vertinimas:
Midijų užkepėlė su špinataisIngridientai:2 kg. midijų, 50 g. sviesto, 2 šaukštai grietinės, 1 l. vandens, 1 svogūnas, šafrano, druskos, pipirų, 1 šaukštas acto, 100 g. špinatų.Gaminimas Midijas gerai išplauti su šepeteliu, keičiant vandenį. Užvirti vandenį ir į jį sudėti mi..
Recepto vertinimas:
Rizotas su obuoliais ir cukinijomis
Rizotas su obuoliais ir cukinijomisIngridientai:4 porcijoms: 2 supjaustyti plonais griežinėliais žali obuoliai; 1 citrinos sultys; 2 valg. š. pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 1 smulkiai supjaustytas didelis svogūnas; 4 nuskustos ir mažais kubeliais supjaustytos vidutinio dydžio bulvės;..
Recepto vertinimas:
Rizotas su šafranu ir kalmarais
Rizotas su šafranu ir kalmaraisIngridientai:4 porcijoms: 125 ml (½ stiklinės) pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 2 smulkiai supjaustyti laiškiniai svogūnėliai; 500 g nuvalytų ir griežinėliais supjaustytų nedidelių kalmarų; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 6-8 šafrano ..
Recepto vertinimas:
Rytietiškas rizotas su ilgagrūdžiais ryžiais ir žirniais
Rytietiškas rizotas su ilgagrūdžiais ryžiais ir žirniaisIngridientai:4 porcijoms: 150ml riebios grietinėlės; 4 susmulkintos česnako skiltelės; Žiupsnelis šafrano; 1 cinamono lazdelė; 60 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 15 g nulupto ir plonai supjaustyto šviežio imbiero; 300 g il..
Recepto vertinimas:
Rizotas su kumpiu ir gorgonzola
Rizotas su kumpiu ir gorgonzolaIngridientai:4 porcijoms: 6 valg. š. sviesto; 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas; 400 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 4 stiklinės (1 l) verdančio jautienos sultinio; Žiupsnelis šafrano; 50 g ką tik sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) s�..
Recepto vertinimas:
Rizotas su šparagais ir žirniais
Rizotas su šparagais ir žirniaisIngridientai:4 porcijoms: 60 ml riebios grietinėlės; Žiupsnelis šafrano; 90 g sviesto; 250 g nedidelėmis dalelėmis supjaustytų šparagų; 3 smulkiai supjaustyti nedideli svogūnai; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 3 stiklinės (750 ml) verdančio..
Recepto vertinimas:
Ispaniška žuvies sriuba su šafranu
Ispaniška žuvies sriuba su šafranuIngridientai:6 porcijoms: 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 2 didelės smulkiai supjaustytos morkos; 3 plonomis riekelėmis supjaustyti porai; 1 raudonas ir 1 žalias susmulkinti pipirai; 1 valg. š. maltos paprikos; Žiupsnelis šafrano; 2 stiklinės baltojo vyn..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis ir cukinijomis
Salotos su krevetėmis ir cukinijomisIngridientai:6 porcijos 1 žiupsnelis šafrano, 30 ml (2 šaukštai) karšto vandens, 2 citrinos, 6 skiltelės česnako, 60 ml (4 šaukštai) baltojo vyno acto, 250 ml alyvuogių aliejaus, 60 ml (4 šaukštai) kaparėlių, 500 g cukinijų, 18 neišlukštentų di..
Recepto vertinimas:
Kalmarai su šafranuIngridientai:2 porcijoms: 500 g šviežių kalmarų filė; 4 česnako skiltelės; ½ stiklinės sauso baltojo vyno; 1 indelis grietinėlės; 1 citrinos sultys; 1 nubrauktas valg. š. krakmolo; druskos; kapotų petražolių; žiupsnelis šafrano; kiniškų žuvies prieskonių; ..
Recepto vertinimas: