20 rezultatų ieškant "ipilame"
Kiniškai paruošti agurkai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2-3 švieži agurkai, 2-3 skiltelės česnako, 1 šaukštas acto (9%), 1/2 šaukštelio cukraus, 1 šaukštas sojos padažo, 4 šaukštai saulėgražų aliejaus, kario prieskonių, imbiero, druskos, pipirų. Gaminimas: Agurką perpjauti i�..
Recepto vertinimas:
Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa
Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa Ingridientai: 500g margarino 500g grietinės 2 kiaušiniai iš akies miltų [apie 300-400g, kad išeitų minkoma tešla] Įdarui: geriausiai žinoma tiktų aviena, tačiau neblogai išeina ir su naminiu faršu [iš akies ]kmynai [pora arbatinių šaukš..
Recepto vertinimas:
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 3-4 kalakuto šlaunelės(krūtinėlė), 6-8 rūgštūs obuoliai, 100 gr.džiovintų slyvų,majonezo mažas stklainis, 1 šaukštas garstyčių,paukštienos prieskoniai, cinamonas, Gam..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.6 kiaušiniai, 2.0,5 stiklinės cukraus, šaukštas sumaltų ruginių sausainių, 3.100 g trinto šokolado. Glaistui: stiklinė cukraus, baltymas, šaukštas trinto šokolado, citrinos sulčių. Gaminimas: Trynius ištriname su cukrumi, �..
Recepto vertinimas:
Grietinės padažas su svogūnais
Grietinės padažas su svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Padažo kiekis : [250g.] 1.100g. grietinės; 2.100g. sultinio; 3.15g. sviesto; 4.10g. miltų; 5.50g. svogūnų, pipirų ir druskos Gaminimas: Svogūnus smulkiai supiaustome ir kepiname svieste, kol suminkštėja, bet nepagelsta. Tada..
Recepto vertinimas:
Višta su česnakais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta 2.1 galvutė česnako 3.100 g baltojo vyno, vištienos prieskonių, druskos 4.50 g sviesto šviežių rozmarinų Gaminimas: Vištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, smulkintais rozmarinais, česnaku ir palaikome 2 - 3 valan..
Recepto vertinimas:
Bananai su likeriu kremuIngridientai:Bananas, maža imbiero lazdelė, 15 ml apelsinų sulčių, 20 ml „Cointreau" likerio, 4 arbatiniai šaukšteliai želatinos, kiaušinio trynys, šaukštelis cukraus, 30 ml karšto pieno, vanilės esencijos, 60 ml grietinėlės, šokolado papuošti.Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai ledai su aitriąja paprika
Šokoladiniai ledai su aitriąja paprikaIngridientai:250g cukraus, 2 cinamono lazdelės, 1-2 mažos džiovintos ir sumaltos aitriosios paprikos, 3 malti kvapieji pipirai, pusės apelsino žievelė, 100 g kakavos miltelių, 500 ml riebios grietinėlės, 6 kiaušinių tryniai, 2 šaukštai romo.Gamini..
Recepto vertinimas:
Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiais
Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiaisIngridientai:Tešlai: 34 stiklinės miltų, 1 šauktas cukraus pudros, 45 g sviesto, 1 šaukštas pieno. Kremui: 12 indelio sutirštinto pieno su karamele, 200 g grietinės, 50 g likerio. Gaminimas Miltus persijojame, sumaišome su cukraus pudra ir..
Recepto vertinimas:
Kiniškai paruošti agurkaiIngridientai:2-3 švieži agurkai, 2-3 skiltelės česnako, 1 šaukštas acto (9%), 1/2 šaukštelio cukraus, 1 šaukštas sojos padažo, 4 šaukštai saulėgražų aliejaus, kario prieskonių, imbiero, druskos, pipirų. Gaminimas Agurką perpjauti išilgai pusiau ..
Recepto vertinimas:
Jautienos filė su daržovėmis ir padažu
Jautienos filė su daržovėmis ir padažuIngridientai:600 g. jautienos nugarinės, 200 g. šviežių arba šaldytų mėlynųjų slyvų, jautienos prieskonių mišinio, smulkintų rozmarinų, vienos citrinos sulčių, šaukštelis cukraus, druskos, 3 šaukštai aliejaus kepimui.Gaminimas Filė nupl..
Recepto vertinimas:
Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyse
Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyseIngridientai:1 kg. jautienos nugarinės filė, 0,5 stiklinės acto arba 2 citrinų sultys, šaukštas cukraus, šaukštelis druskos, maltų juodųjų pipirų, nutarkuota vienos citrinos žievelė, 2 šaukštai aliejaus, 5 kadagių uogos, 2-3 lauro lapeliai,..
Recepto vertinimas:
Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu
Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažuIngridientai:1 kg. jautienos filė, vienos citrinos sultys, 100 g. šviežių ar šaldytų mėlynųjų slyvų, 50 g. pievagrybių, 700 g. virtų grūstų bulvių, 200 g. grikių miltų, kiaušinis, krakmolo, jautienos prieskoniai, smulkiųjų baltųjų pipir..
Recepto vertinimas:
Jautiena su pievagrybiaisIngridientai:600 g. lieso jautienos kumpio, 5 svogūnai, 100 g. pievagrybių, šaukštas krakmolo, pusės citrinos sulčių, 2 šaukštai sojų padažo, pusė šaukšto cukraus, druskos, maltų juodųjų pipirų, aliejaus kepti.Gaminimas Kumpį nulupame, nusausiname ir supj..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su kokosais
Troškinta jautiena su kokosaisIngridientai:600 g jautienos kumpio (be kaulo), 100 g smulkintų kokosų, aliejaus kepti, šaukštas miltų, 2 šaukštai sojų padažo, cukraus, maltų juodųjų pipirų, druskos, kokosų juostelių ir žalumynų papuošti.Gaminimas Kumpį nuplauname, nusausiname ir ..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota jautienaIngridientai:1,2 kg jautienos filė arba kumpio, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas miltų, 3 šaukštai grietinėlės, 8 grūstos kadagių uogos, 2 laurų lapeliai, 2-3 smulkinti gvazdikėliai, 3 šaukštai šiaudeliais supjaustytų salierų šaknų, šaukštas smulkint�..
Recepto vertinimas:
Jautienos troškinys su džiovintais vaisiais
Jautienos troškinys su džiovintais vaisiaisIngridientai:500 g vidutinio liesumo jautienos kumpio, 4 svogūnai, 70 g džiovintų kriaušių, 70 g džiovintų slyvų, 70 g džiovintų obuolių, 2 morkos, 50 g sviesto, šaukštelis krakmolo, juodųjų ir kvapiųjų pipirų žirnelių, druskos, cukra..
Recepto vertinimas:
Vyšnių sriubaIngridientai:6 porcijos 1 kg šviežių, šaldytų arba konservuotų vyšnių be kauliukų, 250 ml vandens, 175-250 g cukraus (pagal skonį), 5 cm ilgio cinamonų lazdelė, 750 g sauso raudonojo vyno, šaukštelis migdolų esensijos, 250 ml neriebios grietinėlės, 250 g grietinės.G..
Recepto vertinimas:
Blyneliai su apelsinais ir braškėmis
Blyneliai su apelsinais ir braškėmisIngridientai:4 porcijos 100 g miltų, žiupsnelis druskos, kiaušinis, 300 ml pieno, didelis apelsinas, 25 g sviesto, cukraus, 250 g šviežių braškių, 3 šaukštai apelsinų likerio (galima vartoti brendį), 200 ml riebios grietinėlės, šaukštas miltin..
Recepto vertinimas:
Aviečių putėsiaiIngridientai:6 porcijos 650 g aviečių, 230 g raudonųjų serbentų, 140 g vanilinio cukraus, 8 riekės padžiuvusio batono, 3 šaukštasi aviečių likerio, 100 ml grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, uogų ir mėtų šakelių papuošti.Gaminimas Uogas ir vanilinį cukrų sube..
Recepto vertinimas: