Troškinta jautiena su kokosais

Ingridientai:
600 g jautienos kumpio (be kaulo),
100 g smulkintų kokosų,
aliejaus kepti,
šaukštas miltų,
2 šaukštai sojų padažo,
cukraus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
kokosų juostelių ir žalumynų papuošti.
Gaminimas
Kumpį nuplauname, nusausiname ir supjaustome kubeliais. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudedame kumpio kubelius. Kepame uždengtoje keptuvėje 15 minučių, nustatę mažą kaitrą. Mėsai apskrudus, suberiame smulkintus kokosus. Kepiname apie 3 minutes. Kol mėsa kepa, gaminame padažą. Kitoje keptuvėje be riebalų skrudiname miltus, kol įgauna riešutų spalvą. Įpilame vandens ir sojų padažo. Maišydami kaitiname, kol sutirštėja. Pasūdome, įberiame cukraus ir pipirų.

Ant mėsos su kokosais užpilame padažo, jei reikia, įpilame vandens. Troškiname 5 minutes. Tiekiame su virtais ryžiais, pagardintais sviestu.
Papuošiame kokosų juostelėmis ir žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!