20 rezultatų ieškant "galite"
Sriuba su soja Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių košės, 5 stiklinės vandens, 1 stiklinė sojos pupelių, 0,5 galvutės česnako, 2 svogūnai, 1 morka, 1 šaukštelis mairūno, 1 šaukštas aliejaus. Gaminimas: Į verdantį vandenį dėkite išvirtos sojos. morką sutarkuokit..
Recepto vertinimas:
Sojos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g sojos, 2 didelis svogūnai, 3 skiltelės česnako, mairūno, paprikos, svogūno laiškų. Gaminimas: Soją mirkykite 12 val. tuomet išvirkite ir sumalkite. Svogūnus, česnako skilteles smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Įberkite mai..
Recepto vertinimas:
Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..
Recepto vertinimas:
Obuolių ir varškės pyragas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešla 15 sausainių 2 valgomieji šaukštai cukraus 50 g sviesto arba margarino Pirmajam įdaro sluoksniui 4 rūgštoki obuoliai 4 valgomieji šaukštai cukraus 1 valgomasis šaukštas cinamono 25 g sviesto arba margarino Antrajam įdaro..
Recepto vertinimas:
Pieniška ryžių košė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 220 g ryžių, 500 g vandens, 330 g pieno, 30 g cukraus, druskos. Gaminimas: Į verdantį pasūdytą vandenį pilkite cukrų, ryžius ir maišant pavirkite 20 minučių. Tada supilkite pieną, išmaišykite ir statykite puodą į orkaitę 30..
Recepto vertinimas:
Ryžių košė pusryčiams Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,3 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, cukrus, cinamonas Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuv..
Recepto vertinimas:
Įdaryta vištos krūtinėlė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 50 g rūkytų lašinukų, vištos kepenys, 100 g prieskoninių daržovių, 2 šaukštai vyno, pipirų, druskos. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 arbatinis šaukštelis miltų, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grybų nuoviro, ..
Recepto vertinimas:
Irisų fondiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/2 stiklinės rafinuoto cukraus pudros, 1/2 stiklinės demeraros cukraus, 1/2 stiklinės kondencuoto pieno, 2 šaukšteliai kukurūzų krakmolo, stiklinė riebios grietinėlės, vienu ar kitu metų laiku gaunamų vaisių Gaminimas: 1. Cukraus pudrą ir..
Recepto vertinimas:
Žvejų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g žuvies sultinio, 30 g šviežio sterko, 150 g bulvių, 20 g svogūnų, 5 g sviesto, pipirų, druskos, lauro lapelių, žalumynų. Gaminimas: Į išvirtą žuvies sultinį dėkite nepjaustytas bulves, sveikas svogūnų galveles, paruoštos žuvie..
Recepto vertinimas:
Marinuota silkė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g silkės, 15 g svogūnų, 10 g morkų, 5 g saulėgrąžų aliejaus, 3 g cukraus, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro l..
Recepto vertinimas:
Obuolienė su čiobreliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg obuolių 100 ml vandens 600 ml smulkaus cukraus 1 žiupsnelis askorbino rūgšties 1 žiupsnelis natrio benzoato čiobreliai Gaminimas: Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Supjaustykite juos gabalėliais ar skiltelėmis. Virkite o..
Recepto vertinimas:
Braškių pagardas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 50g braškių, 10g cukraus pudros, Gaminimas: Braškių pagardas. Suplakite plaktuvu (blenderiu) 50g braškių (gali būti net ir šaldytos) su 10g cukraus pudra. Šaldytuve uždarame inde galite laikyti keletą dienų. Barškių pagardą galite..
Recepto vertinimas:
Aliejinis aviečių užpilas salotoms
Aliejinis aviečių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100g aviečių, 325g alyvuogių aliejaus, 40ml raudonojo vyno acto, 20g persijotos cukraus pudros, 5g druskos. Gaminimas: Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek ..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiais
Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiaisIngridientai:2 vištų krūtinėlių filė 90 ml alyvų aliejaus 1 smulkiai supjaustytas svogūnas 1 raudona paprika, be sėklų, supjaustyta gabalėliais 1 čili pipiras, be sėklų, supjaustytas plonais griežinėliais 350 ml raudonieji lęš..
Recepto vertinimas:
Aviečių - riešutų nugos tortas
Aviečių - riešutų nugos tortasIngridientai:12 porcijų Torto biskvitas, 300 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 300 g šviežių arba šaldytų aviečių ir 12 želė saldainiukų tortui puošti, 4 valg. šaukšt. aviečių uogienės, cukraus pagal skonį, 600 g grietin..
Recepto vertinimas:
Varškės kiaušiniai su silkeIngridientai:500 g varškės; 200 g silkės; 2 valg. š. grietinės; 100 g sviesto; Tarkuoto sūrio; Kapotų žalumynų. Padažui: Grietinės; Truputis garstyčių arba krienų.Gaminimas Silkę gerai išmirkykite, pašalinkite kaulus ir smulkiai supjaustykite. Sviest..
Recepto vertinimas:
Keptas obuolių desertas su varške
Keptas obuolių desertas su varškeIngridientai:1 kg obuolių; 500 g varškės; 3 kiaušinių tryniai; 1 citrina; 200 g cukraus; 200 g graikinių riešutų; 50 g manų kruopų; 50 g sviesto; 50 g maltų džiūvėsėlių.Gaminimas Obuolius šiam desertui galite ruošti dviem būdais. Iškepkite juos..
Recepto vertinimas:
PIENO KISIELIAUS DESERTASIngridientai:1 l pieno3 valg. šaukštai cukraus1 valg. šaukštas bulvių krakmolo1 stiklinė vandens2 obuoliai1 desert. šaukstelis cinamonoGaminimasPieną supilti i kaistuvą ar puodą ir kaitinti kol užvirs. Iki pienas už..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta alujeIngridientai:500-800 gr jautienos,1-2 svogūnai,1 didesnė morka,10-15 džiovintų slyvų,0.33l alaus.GaminimasPasūdytą, pabarstytą norimais prieskoniais jautieną, supjaustytą gabalėliais, pakepinti puode aliejuje, kol v..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragas Ingridientai:1 maišymas:2 pakeliai varškės (400-500gr)3-4 kiaušiniai1 stiklinė cukrausrazinos arba apelsinas ( galima dėti ir smulkiai tarkuotą apelsino žievelę, bet man asmeniškai skaniau kai dedamas smulkiai pjaustytas apelsinas)2 maišymas:2 stiklinės miltų (su kaupu..
Recepto vertinimas: