Vengriška bulvių mišrainė
Ingridientai:4-5 virtos bulvės,
4-5 obuoliai,
virtas kiaušinis,
0,5 stiklinės riešutų branduolių,
3 šaukštai majonezo,
šaukštas sauso vyno,
šaukštas citrinos sulčių,
šaukštelis 9% acto,
šaukštelis aliejaus,
3-4 malti kalendros grūdeliai,
druskos, cukraus.
Gaminimas
Nulupti obuoliai ir bulvės supjaustomos kubiukais, riešutai ir kiaušinio baltymai smulkiai sukapojami. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus. Mišrainė sudedama į salotinę, apibarstoma kapotu tryniu ir užpilama padažu.
Padažas: į majonezą įpilama aliejaus, vyno, acto, citrinos sulčių, įberiama cukraus, maltų kalendros grūdelių ir viskas gerai išplakama.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!