8 rezultatų ieškant "padaa 2bai"
VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ KUKURŪZŲ DRIBSNIUOSE
VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ KUKURŪZŲ DRIBSNIUOSEIngridientai:800 g vištienos krūtinėlių2 kiaušiniai200 g kukurūzų dribsnių2 šaukštai pieno1 stiklinė daržovių sultinio1 indelis konservuotų kukurūzų1 ..
Recepto vertinimas:
MAKARONAI SU TUNO PADAŽUIngridientai:1 pakelis ilgų makaronų, 3 šaukštai aliejaus, 260 g konservuoto tuno, 3 pomidorai,4 skiltelės česnako, 200 g grietinės, druskos, pipirų, aliejaus, svogūnų laiškų.GaminimasĮ pasūdytą v..
Recepto vertinimas:
MĖSA ĮDARYTOS SALDŽIOSIOS PAPRIKOS
MĖSA ĮDARYTOS SALDŽIOSIOS PAPRIKOSIngridientai:4 porcijos2 didelių saldžiųjų paprikų400 g kiaulienos-jautienos faršo100 g svogūnų50 g morkųaliejaus100 g sūrio2 arb. š. mėsos prieskoniųPadažui:150 g grietinės100..
Recepto vertinimas:
RYŽIŲ IR VERŠIENOS BLYNAIIngridientai:150 g virtų ryžių, 80 g maltos veršienos, 2 kiaušiniai, 1 šaukštelis kmynų, pipirų, muskatų, druskos, miltų blynams pavolioti.Padažui: 50 g grietinėlės, 1 šaukštelis s..
Recepto vertinimas:
Burokėlių apkepasIngridientai:3 virti burokėliai,2 svogūnai,0,5 l raugintų kopūstų,1 stiklinė virtų pupelių, 200-300 g virtos mėsos,2 stiklinės grietinės, 1 stiklinė krienų, 50 g sviesto, druskos, pipirų, aliejaus.Gamini..
Recepto vertinimas:
Cikorijų salotos su rūkyta lašiša
Cikorijų salotos su rūkyta lašišaIngridientai:250g porų arba svogunėlių su laiškais,1 šk.garstyčių,1 kiaušinio trynys,1 šaukštelis cukraus,8 šk. baltojo vyno,2 šk. citrinų sulčių,druskos, baltųjų..
Recepto vertinimas:
Strutienos pjausnys su raudonuoju vynu
Strutienos pjausnys su raudonuoju vynuIngridientai:(6 porcijos)6 strutienos pjausniai po 175 g,1 svogūnas,2 šaukštai susmulkintų petražolių, 8 sutrintos kadagio uogos,300 ml raudonojo sauso vyno, 15 g sviesto, 15 g aliejaus, 30 g raudonųjų serbentų drebu&..
Recepto vertinimas:
Migdolais įdarytos figosIngridientai:2 didelės prinokusios figos2 šaukštai sukapotų migdolų1 šaukštas apelsinu sulčių1 šaukštas susmulkintų džiovintų abrikosų2 šaukštai jogurtoSusmulkintu apelsino žieveli&..
Recepto vertinimas: