Žuvienė su raugintais agurkais
Ingridientai:(2 porcijos)
200 g karpio,
75 g raugintų agurkų,
75 g svogūnų,
30 g pievagrybių,
pipirų grūdelių,
laurų lapas,
druskos,
1l vandens.
Gaminimas
•Į verdantį vandeni sudedame į 4 dalis supjaustytus grybus, po keleto minučių žuvies gabalus ir verdame ant silpnos ugnies. Po 10 min. sudedame susmulkintą svogūną, nuluptus ir kubeliais supjaustytus agurkus, įdedame keletą pipiru grūdelių, laurų lapą, druskos. Sriuba verdame dar 20 min.
•Patiekdami galime papuošti susmulkintais krapais.
(.)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!