Sūdyti agurkai


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:

 Truputis agurkų, krapų, garstyčių grudelių, druskos

 

Gaminimas:
Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabarstant druska ir prieskoniais (krapais, garstyčių grūdeliais). Vidutinio dydžio arba maži agurkai sūdomi nepjaustyti. Viskas storai apibarstoma druska. Taip paruošti agurkai paslegiami, ir indas užrišamas pergamentu. Laikomi vėsioje patalpoje. Prieš vartojimą tokie agurkai išmirkomi, tuomet jų skonis yra panašus kaip šviežių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!