20 rezultatų ieškant "glajus sokolado"
Kalėdinis namelis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Tešla 300 g margarino 500 ml cukraus 100 ml medaus 1 šaukštas imbiero 2 šaukštai cinamono 2 šaukšteliai gvazdikėlių 2 šaukšteliai kardamono 1 šaukštas sodos 200 ml vandens 1,5 - 2 kg miltų Glajus trijų kiaušinių baltymai cukraus..
Recepto vertinimas:
Morkų pyragasIngridientai: 250g miltų 200 g cukraus nepilna stiklinė aliejaus 3 kiaušiniai 2 šaukšteliai cinamono 2 šaukšteliai kepimo miltelių 1 šaukštelis tarkuotų muskato riešutų 2 stiklinės tarkuotų morkų 1/2 stiklinės razinų Pagaminimo būdas: Miltus išmaiš..
Recepto vertinimas:
Editos kalėdinis pyragasKadangi visi mūsų draugai šį pyragą yra pavadinę Editos pyragu , nors jis buvo kepamas per Kalėdas , pavadinome jį dvigubu vardu Ingridientai: 50g mielių 300g pieno 50ml cukraus 150 margarino ar sviesto 800ml miltų 2 valgomieji šaukštai cinamono 1 st..
Recepto vertinimas:
Slyvų tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kiaušiniai 120 g cukraus pudros 110 g miltų 1 citrinos sulčių 1 šaukštas alkoholio 132 g cukraus 250 g margarino 0,75 stiklinės pieno 150 g džiovintų slyvų be kauliukų 2 šaukštai kakavos Biskvitas: 5 k..
Recepto vertinimas:
Tortas "Auksinė karūna"Ingridientai:100 g miltų, 9 kiaušiniai, 250 g graikinių riešutų, 250 g miltinio cukraus, 3 šaukštai tirpios kavos, 300 g sviesto, indelis kondensuoto pieno, pusantros stiklinės miltinio cukraus, šaukštas tirpios kavos, aukso spalvos dražė papuošti. Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Smėlinis plikytas pyragasIngridientai:Tešla: 250 g. krakmolo, 3 šaukštai miltų, 4 kiaušiniai, 250 g. cukraus pudros, 250 g. sviesto arba margarino, šaukštas romo, citrinų esencijos, 2 šaukšteliai kepimo miltelių Sirupas: dviejų apelsinų sultys, 3 šaukštai cukraus pudros Glajus: 150..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai su aguonomis ir kakava
Pyragaičiai su aguonomis ir kakavaIngridientai:Tešla: 600g. miltų, 400g. margarino, 200g. cukraus, 4 tryniai, vanilinio cukraus, Aguonų masė: 500g. aguonų, 5 kiaušiniai, 200g. sviesto arba margarino, stiklinė cukraus, galima dėti šaukštą medaus arba šaukštą razinų, migdolų aliejaus..
Recepto vertinimas:
Riešutinis tortasIngridientai:Tešla: 400g. miltų, 2 kiaušiniai, 200g. cukraus, šaukštelis sodos, 150g. karšto medaus. Kremas: 200g. maltų riešutų, šaukštas sviesto, 150g. cukraus pudros, stiklinė grietinės, vanilinio cukraus. Glajus: 1/2 pakelio sviesto arba margarino, 1/2 stiklinės..
Recepto vertinimas:
Velykinis ąsotis (Boba)Ingridientai:1kg. miltų, 1,5 stiklinės pieno, 200g. sviesto, 4 kiaušiniai, 150g. cukraus, 50-60g. mielių, pakelis vanilinio cukraus, 0,5kg. razinų, druskos.Gaminimas Į pašildytą pieną sudedamos mielės, įberiama šiek tiek cukraus ir paliekama, kol pakyla. Išsijot..
Recepto vertinimas:
Medaus tortas (Jūratės)Ingridientai:Tešlai: 400g miltų, 2 kiaušiniai, 200g cukraus, 1 a.š. vandens, 150g medaus Kremui: 200g maltų riešutų, 150g miltinio cukraus, 1 stiklinė grietinės, 2 v.š. kakavos, 2 v.š. vandens. Glajui: 1/2 stiklinės grietinės, 100g sviesto, 2 v.š. ..
Recepto vertinimas:
Kalėdinis nekeptas tortasIngridientai:340 g. grūstų migdolų, 100 g. miltinio cukraus, 3 kiaušinių baltymai, keletas lašų migdolų esencijos, 3 šaukštai pertrinto abrikosų džemo. Glajui: 4 kiaušinių baltymai, 2 stiklinės miltinio cukraus, 100 ml. citrinų sulčių.Gaminimas Sumaišom..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai migdoliniai keksiukai
Šokoladiniai migdoliniai keksiukaiIngridientai:3 didelių kiaušinių atskirti baltymai ir tryniai, 100 g cukraus, 100 g paprastų kvietinių miltų, 50 g nesaldintų kakavos miltelių, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 50 g smulkiai kapotų migdolų, 125 g abrikosų džemo, 2 šaukštai vandens. ..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai kvadratėliai su medumi
Šokoladiniai kvadratėliai su medumiIngridientai:250 g sutrupinto juodojo šokolado, 90 g minkšto sviesto, 4 kiaušiniai, lengvai suplakti, 250 g skaidraus medaus, 250 g parastų kvietinių miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, Graikinių riešutų puselės, papuošti, Migdolų drožlės, p..
Recepto vertinimas:
Tortas „Juodasis miškas"Ingridientai:250 g paprastų kvietinių miltų, 1 1/4 šaukštelio kepimo miltelių, 1 1/4 šaukštelio druskos, 150 g pusiau saldaus (juodojo) sukapoto šokolado, 125 ml vandens, 125 g sviesto, 250 g rudojo cukraus, 2 kiaušiniai, 125 ml grietinės. Įdaras: 480 ml..
Recepto vertinimas:
Baltojo šokolado žiedas su glajumi
Baltojo šokolado žiedas su glajumiIngridientai:250 ml pieno, 450 g cukraus, 150 g baltojo sukapoto šokolado, 250 g sviesto, 300 g paprastų kvietinių miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 2 kiaušiniai, lengvai suplakti, Apelsinų cukatos, papuošti. Glaj..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis pyragas su varškės kremo glajumi
Šokoladinis pyragas su varškės kremo glajumiIngridientai:250 g paprastų kvietinių miltų, 50 g nesaldintų kakavos miltelių, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 180 g minkšto sviesto, 150 g cukraus, 2 kiaušinių atskirti baltymai ir tryniai, 1 1/4 šaukštelio druskos, Nesaldintų kakavos mil..
Recepto vertinimas:
Vienos pyragasIngridientai:125 g sviesto, 150 g cukraus, 150 g juodojo patrupinto šokolado, 75 g maltų migdolų, 4 kiaušinių alskirti baltymai ir tryniai, 60 g paprastų kvietinių miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 2 šaukštai kapotų cukatų, papuošti. Glajus: 200 g miltelinio cukraus..
Recepto vertinimas:
"Velnio" pyragasIngridientai:150 g karčiai saldaus (juodojo) šokolado, 250 ml pieno, 1 šaukštas citrinos sulčių, 200 g paprastų kvietinių miltų, 1 šaukštelis kepimo sodos, 1 1/4 šaukštelio druskos, 150 g cukraus, 125 g sviesto, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 2 dideli kiaušiniai, 1 ..
Recepto vertinimas:
Baltasis arba spalvotasis glajus
Baltasis arba spalvotasis glajusIngridientai:250 g cukraus pudros, 2 kiaušinių baltymai (arba 4 valg. šaukšt. virinto vandens, pieno, sulčių, stiprios kavos ar likerio), citrinų sulčių, aromatinės esencijos.Gaminimas Persijotą cukraus pudrą (kad nebūtų gumulėlių) sukite su kiaušini..
Recepto vertinimas:
Punšo glajusIngridientai:200 g cukraus pudros; 1 valg. š. citrinos sulčių; 1 valg. š. ryžių degtinės; 1 baltymas.Gaminimas Cukraus pudrą išsijoti ir iki vientisos konsistencijos sumaišyti su citrinos sultimis bei ryžių degtine. Įdėti baltymą, įpilti šaukštą vandens ir atsargiai ..
Recepto vertinimas: