Morkų pyragas

Ingridientai:

250g miltų
200 g cukraus
nepilna stiklinė aliejaus
3 kiaušiniai
2 šaukšteliai cinamono
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis tarkuotų muskato riešutų
2 stiklinės tarkuotų morkų
1/2 stiklinės razinų

Pagaminimo būdas:

Miltus išmaišyti su cinamonu, kepimo milteliais ir tarkuotu muskatu. Supilti apibarstytas cukrumi morkas, razinas, cukrų, aliejų ir išplaktus kaiušinius. Supilti į skardą ir kepti apie valandą. Pyragą galima apipilti glajumi ir apdėlioti razinomis.
Glajus gaminamas iš cukraus pudros ir vandens, galima įlašinti citrinos sulčių. Visą šį mišinį sukame iki grietinės tirštumo masės.

Skanaus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!