21 rezultatų ieškant "dilgeliu salotos"
Bulvių kotletai su dilgėlėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 bulvių, 400 g dilgėlių lapų, 4 kiaušiniai, 40 g riebalų, 2 šaukštai miltų, prieskoniai, druska. Gaminimas: Išvirkite bulvių košę. Dilgėlių lapus apvirkite, supjaustykite, sumaišykite ir patroškinkite su pakepintu s..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai: Dilgelių Mėsos sultinio 1 šaukšto miltų Sviesto Paruošimo būdas: Jaunas dilgėles perrinkti, nuplauti, nuplikyti verdančiu vandeniu. Patarčiau visa tai atlikti mūvint pirštines, nes kitaip nusidilginsite. Į užvirtą mėsos sultinį sudėti smul..
Recepto vertinimas:
Salotos su jaunomis dilgėlėmis
Salotos su jaunomis dilgėlėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 - 3 salotų lapai, 10 jaunų dilgėlių, 10 griežinėlių agurko, 2 šaukštai natūralaus jogurto, 1 arb šaukštelis citrinos sulčių, druskos, pipirų. Gaminimas: Dilgėles nuplauti ir nuplikyti verdančiu vandeniu. Pa..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Jaunų dilgėlių; bulvių; svogūno; sviesto; druskos, pipirų; sultinio. Gaminimas: Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti smulkiai pjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti kol bulvės suminkštės. Dilgelės nuplaut..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai:500 g jautienos su kaulais 300 g jaunų dilgėlių 200 g rūgštynių petražolių 1 svogūnas 1/2 šaukšto miltų 1 šaukštas riebalų 2-3 kiaušiniai 3 šaukštai grietinės 3 l vandens truputis porų ir salierųGamini..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių salotos su graikiniais riešutais
Dilgėlių salotos su graikiniais riešutaisIngridientai:150 g jaunų dilgėlių lapų, 30 g graikinių riešutų, 30 g žalių svogūnų laiškų, acto arba citrinų sulčių, petražolių, druskos.Gaminimas Dilgėlių lapus nuplauname ir 5 min. palaikome karštame vandenyje, po to išimame ir nu..
Recepto vertinimas:
Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotos
Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotosIngridientai:4-5 raudonos saldžiosios paprikos, 1 morka, 6-7 šaukštai sukapotų jaunų dilgėlių lapų, 1 šaukštas sukapotų mėtų lapų, 3-4 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas citrinų sulčių, maltų pipirų, druskos. Gaminimas Papriką n..
Recepto vertinimas:
Grybų ir dilgėlių sriubaIngridientai:400 g šviežių grybų, 200 g bulvių, 100 g dilgėlių, 30-40 g sviesto, 100 g grietinės, druskos, krapų lapelių.Gaminimas Paruoštus šviežius grybus supjaustome, apkepiname svieste ir 30 min. verdame kartu su bulvėmis. Sudedame nuplautas ir sup..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai:1 litras mėsos sultinio arba vandens, 500 g dilgėlių, 150 g rūgštynių, 1 morka, 1 petražolės šaknis, 2 svogūnai, žalių svogūnų laiškų, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai sviesto, 50 g grietinės, žalumynų, 2 kiaušiniai, laurų lapų, pipirų ži..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriuba - KremasIngridientai:0,5 kg dilgėlių, 3 šaukštai sviesto arba alyvų aliejaus, 3 šaukštai miltų, druskos, paskrudintos baltos duonos riekelių. Gaminimas Dilgėlių lapus perrenkame, sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, paverdame 10 min., išgriebiame, nuvarviname ir ..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių lapelių desertasIngridientai:1/2 stiklinės jaunų dilgėlių lapelių, 1 apelsinas, 1 obuolys, 2 šaukštai susmulkintų pakepintų graikinių riešutų 1 arbatinis šaukštelis medaus, 1 arbatinis šaukštelis citrinų sulčių, 1 šaukštas kokosu drožlių. Gaminimas Dilgėlių l..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai žaliame padaže
Žiediniai kopūstai žaliame padažeIngridientai:1 žiedinis kopūstas. Padažui: 50 g svogūnų laiškų, 50 g špinatų, 50 g petražolių, 50 g kalendrų lapelių, 50 g jaunų dilgėlių lapelių 1/2 citrinos sultys, cukraus, druskos, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės. Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Švediška dilgėlių sriuba (Nässelsoppa)
Švediška dilgėlių sriuba (Nässelsoppa)Ingridientai:600-700 g jaunų dilgėlių, svogūnų laiškų, 0,75 l vandens, 0,75 l sultinio, 40 g sviesto, 30 g miltų, 3 kietai virti kiaušiniai, pipirų, druskos, cukraus.Gaminimas Dilgėles gerai nuplaukite. Dideliame puode užvirkite vandenį, sum..
Recepto vertinimas:
DILGELIŲ SALOTOSIngridientai:***GaminimasPrie paruoštų dilgėlių lapų (100 g vienam žmogui) pridėti pagal skonį ir išgales įvairių daržovių (petražolių, svogūnų, krapų, agurkų ir kt.), virtą kiau&..
Recepto vertinimas:
DIETINĖ DILGELIŲ SRIUBAIngridientai:-GaminimasBulvių košę praskiesti karštu pienu, pridėti avižinių dribsnių nuoviro, dilgėlių miltelių, druskos, užvirinti. Sriubą paduoti į stalą su džiūvėsiais...
Recepto vertinimas:
DILGĖLIŲ IR DARŽOVIŲ SRIUBAIngridientai:200 g šviežių dilgėlių lapų, 1 morka, 2 bulvės, 1-2 svogūnai, 1 šaukštas sviesto, petražolių ir mairūno lapelių, druskos.GaminimasĮ du litrus verdančio sultinio sudėti stambiai supjaustytas bulves, apkepintus svogūnus ir morkas, virti 5-1..
Recepto vertinimas:
PRANCŪZIŠKAS ŽALUMYNŲ PADAŽAS SU DILGĖLĖMIS
PRANCŪZIŠKAS ŽALUMYNŲ PADAŽAS SU DILGĖLĖMISIngridientai:-GaminimasParuošti porą saujų žalumynų: kiaulpienių, dilgėlių, rūgštynių, petražolių, krapų, gelsvių lapų. Prie jų pridėti supjaustytus du kietai virtus kiaušinius, svogūną. Šią masę užpilti padažu, paruoštu i�..
Recepto vertinimas:
DILGELIŲ SALOTOSIngridientai:-GaminimasPrie paruoštų dilgėlių lapų (100 g vienam žmogui) pridėti pagal skonį ir išgales įvairių daržovių (petražolių, svogūnų, krapų, agurkų ir kt.), virtą kiaušinį, mėsos, majonezo, druskos...
Recepto vertinimas:
DILGĖLIŲ IR PIENO KOKTEILISIngridientai:4 šaukštai dilgėlių sulčių,1 stiklinė pieno, 2 šaukštai medaus,1 stiklinė vandens.GaminimasMedų ištirpinti vandenyje, įpilti dilgėlių sultis, pieną, išmaišyti ir gerti atvėsintą...
Recepto vertinimas:
Sausainukai su dilgėlių kremuIngridientai:1 pakelis sūrių sausainių.100 g varškės,1 sauja dilgėlių,50 g sviesto,truputis druskos.Papuošimui:1 citrina,1 pomidoras,petražolių lapelių.GaminimasDilgėles nuplikome verdančiu vandeniu ir nusausiname.Varškę, dilgėles ir sviestą sumalame m..
Recepto vertinimas:
Morkų ikrą su dilgėlių salotomis
Morkų ikrą su dilgėlių salotomisIngridientai:0,5 l smulkiai sutarkuotų morkų, saujelė jaunų dilgėlių lapelių,3-4 šaukštai aliejaus,1 svogūnas, druskos, krapų.GaminimasDilgėlių lapelius nuplikome ir smulkiai supjaustome. Svogūną susmulkiname ir pakepiname aliejuje. Viską dedame į..
Recepto vertinimas: