Keptos kiaulių kojos

Ingridientai:
4-5 kiaulių kojos,
4 stiklinės sultinio,
4 stiklinės vyno,
4-5 svogūnai,
druskos,
juodųjų pipirų,
lauro lapelis,
gvazdikėlių,
sviesto kepimui.
Gaminimas
Kiaulių kojas nuplauti ir išmušti. Užpilti 4 stiklinėmis sultinio, pridėti druskos, juodųjų pipirų, lauro lapelį, 4-5 svogūnų galvas su įbestais į jas gvazdikėliais ir virti. Kai mėsa suminkštės, ištraukti kaulus, o kojų mėsą išskleisti, išvolioti džiūvėsiuose ir apkepinti smarkiai įkaitintame svieste.

Kadangi kojos verda labai ilgai, galima nusipirkti jau išvirtas ir jas kiek pavirti nedideliame sultinio ir vyno kiekyje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!