TIRŠTA ŽUVIENĖ

Ingridientai:
2 lynų galvos,
3 bulvės,
2 morkos,
1 svogūnas,
3 šaukštai konservuotų kukurūzų,
1 aitrioji maža paprika,
1 saldžioji raudona paprika,
1 šaukštas manų kruopų,
mėgstamų prieskonių,
laurų lapų.
Gaminimas
Lynų galvas išverdame 0,5 1 vandens apie 20 min. Po to jas išimame. įpilame dar tiek pat vandens ir sudedame supjaustytas bulves, svogūnus, kukurūzus bei paprikas. Po 10 min. įberiame manų kruopų (dėl tirštumo), o žuvienei baigiant virti - prieskonius. Tada uždengiame dangčiu ir 1 min. dar palaikome.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!