Upėtakis, keptas su česnaku
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1 kg žuvies,
2.3 skiltelės česnako, maltų pipirų,
3.20 g sviesto, petražolių lapelių,
4.1 svogūnas, druskos.
Nupjovę upėtakiams galvas ir uodegas, išpjaukite file. Ištrinkite jas grūstu česnaku, pasūdykite ir apibarstykite maltais pipirais. Žuvis sudėkite vieną šalia kitos į keptuvą (su dangčiu), išteptą sviestu, apibarstykite smulkiai supjaustytu svogūnu ir kepkite. Gatavą žuvį apibarstykite susmulkintais petražolių lapeliais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!