Svogūnų sriuba

Ingridientai:
500 g svogūnų,
2-3 šaukštai sviesto arba margarino,
0,25l. mėsos sultinio arba vandens,
4-6 riekutės batono,
2-3 valgomieji šaukštai tarkuoto sūrio,
druskos,
pipirų.
Gaminimas
Svogūnų galvas supjaustyti plonais žiedeliais ir truputį apkepinti. Tuomet paskaninti pipirais, įpilti mėsos sultinio ir 15 minučių pavirti. Aliejuje paskrudinti batono riekeles. Sriubą supilti į karščiui atsparias lėkštes, įdėti pakepintus batono griežinėlius, gausiai apibarstytus tarkuotu sūriu ir trumpam įkišti į orkaitę, kad išsilydytų sūris.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!