9 rezultatų ieškant "tilps"
Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..
Recepto vertinimas:
Marinuoti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Agurkai, kiek tilps Marinatui reiks: 1 litras vandens, 1 su kaupu šaukštas druskos, 3 šaukštai cukraus, 0,5 stiklinės acto, 4 gvazdikėliai, 2 lauro lapeliai, 4 kvapieji pipirai. Pagal skonį galima įdėti česnako, k..
Recepto vertinimas:
Konservuoti aguročiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800g aguročio, 20g česnako, petražolių, krapų,120ml aliejaus, 50ml acto, 10g druskos. Gaminimas: Receptas skirtas 1L stiklainiui. Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutr..
Recepto vertinimas:
Konservuotos rūgštynės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Rūgštynės, kiek tilps Gaminimas: Rūgštynes nuplaukite, nujaukite kotelius. Užpilkite verdančiu vandeniu ir taip palaikykite 2 minutes. Po to išgriebkite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite vandeniu, ku..
Recepto vertinimas:
Marinuoti žiediniai kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Žiediniai kopūstai, kiek tilps Gaminimas: Žiedinio kopūsto žiedinėlius išskistykite. Juos apipilkite verdančiu marinatu ir taip palaikykite 3 min. Po to išgriebkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, sud..
Recepto vertinimas:
Pomidorai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pomidorai, kiek tilps Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų. Gaminimas: Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkin..
Recepto vertinimas:
Pomidorai savo sultyse be odelių
Pomidorai savo sultyse be odelių Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pomidorai, kiek tilps Gaminimas: Paruoškite užpilą: 1L šviežių pomidorų sulčių, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas druskos. Pomidorus 1-2 minutes plikykite karštame vandenyje ir nulupkite odele..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..
Recepto vertinimas: