20 rezultatų ieškant "nuplauti"
Desertas Kūčia Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė kviečių 1/2 l medaus 500 g cukraus 500 g aguonų prieskoniniai vaisiai (razinos, graikiški riešutai, figos, migdolai) Gaminimas: Kviečius nuplauti ir pamerkti nakčiai. Kitą dieną išvirti, kol suminkšt�..
Recepto vertinimas:
Karpis su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: karpio (apie 1 kg) druskos pipirų citrinos saujos petražolių 1 kg bulvių 4 skiltelių česnako 6 šaukštų alyvuogių aliejaus Gaminimas: Žuvį nuplauti, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citriną nuplikyti ir supjaustyti plonomis skilte..
Recepto vertinimas:
Karšis su bulvių koše Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g bulvių 150–200 ml pieno 50 g sviesto gūželės salotų saujelės šviežių krapų 4 gabaliukų karšio filė aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Bulves nuskusti ir išvirti. Sugrūsti ir išmaišyti su pienu bei sviestu. P..
Recepto vertinimas:
Eršketas su ananasu ir svogūnais
Eršketas su ananasu ir svogūnais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 gabaliuku eršketo (po 160 g) ananaso (apie 1 kg) aitriosios paprikos šaukšto sviesto ryšulėlio šviežių svogūnų su laiškais 1–2 šaukštelių cukraus 30 ml baltojo romo druskos, pipirų Gaminimas: Žuvį nuplau..
Recepto vertinimas:
Marinuota lašiša Sudėtingumas: 3 Ingridientai: agurko 4 gabaliukų (po 150 g) lašišos citrinos saujelės krapų 2 šaukštų vyno acto šaukšto alyvuogių aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Agurką nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į dubenį, apibarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Doradų apkepėlė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 didelių doradų filė 2 pomidorų 125 g mocarelos 2 šaukštų sviesto šaukšto miltų 75 ml baltojo sauso vyno 200 g grietinėlės 2–3 šaukštų citrinų sulčių šakelės raudonėlio arba baziliko druskos, pipirų Gaminimas: Pomid..
Recepto vertinimas:
Folijoje keptos kefalės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 kefalių 50 ml apelsinų sulčių 2 apelsinų ryšelio krapų druskos, pipirų pipirų mišinio Gaminimas: Apelsinus nuplauti, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Krapus nuplauti, nuskabyti šakeles. Žuvis išdarinėti..
Recepto vertinimas:
Marinuotos strimėlės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 12 mažų strimėlių druskos, pipirų šaukšto citrinų sulčių 50 g miltų saujelės raudonėlių 3 mažų aitriųjų paprikų 2 raudonųjų svogūnų skiltelės česnako 50 g vyno acto šaukštelio cuk..
Recepto vertinimas:
Jūros ešeriai su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 jūros ešerių druskos, pipirų citrinos 1–2 šaukštų kadagių uogų 4 laurų lapelių mėgstamų daržovių svogūno 2 šaukštų aliejaus 200 ml žuvų sultinio Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti ir įtrinti druska..
Recepto vertinimas:
Karšiai su rozmarinais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 šakelių rozmarinų 4 skiltelių česnako 6 šaukštų alyvuogių aliejaus druskos, pipirų 4 karšių 2 citrinų 2 guželių salotų 2 šaukštelių kmynų Gaminimas: Rozmarinus sukapoti. Išmaišyti su kapotais česnakais ir dviem �..
Recepto vertinimas:
Troškinta kalakutiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g kalakutienos 500 g pomidorų 300 g svogūnų po vieną žalią, geltoną ir raudoną papriką 2 skiltelės česnako 4 šaukštai aliejaus šaukštas petražolių lapelių šaukštelis mairūnų lapelių 0,5 šaukštelio saldžiosios paprik..
Recepto vertinimas:
Sultinys su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kaulų, 200 g jaučių šonkaulių, 1 šaukštelis pipirų grūdelių, 1 lauro lapelis, ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių), 1 morka, 1 petražolės šaknis, 100 g saliero, 1..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su slyvomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 porcijos1,5 stiklinės ryžių;1,5 stiklinės pieno;350 g šaldytų arba džiovintų slyvų (be kauliukų);1,5 stiklinės grietinėlės;2 šaukštelių vanilinio cukraus;5 šaukštų cukraus;2 šaukštų sviesto;šaukštelio cinamono;druskos. Gam..
Recepto vertinimas:
Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis
Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kiaulės kojelės, 1 l raugintų kopūstų, 100 g riebalų, 10 vidutinio dydžio bulvių, lauro lapelių, pipirų, druskos, 2-3 stiklinės vandens. Gaminimas: Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Kop�..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas troškinys „Juliene“
Prancūziškas troškinys „Juliene“ Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g jautienos 200 g bulvių 40-50 lapų rūgštynių 7-9 šparaginių pupelių ankštys 3 kiaušiniai 1 šaukštas žirnelių 1 šaukštas pupelių 2 šaukštai grietinės 0,5 stiklinės vyno..
Recepto vertinimas:
Salotos "Svajonė" (Gintarės S.)
Salotos "Svajonė" (Gintarės S.)Ingridientai:1 maža paprika, 3 maži pomidorai, 1 poras, 1 agurkas, konservuotų žirnelių, kiniškų salotų gūžė, raudonasis svogūnas, žiupsnelis druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, 1 samtis susikaupimo, 3 kibirai kruopštumo, ir daug daug išradingu..
Recepto vertinimas:
Troškinti kiaulės inkstai su citrina (Ramunės)
Troškinti kiaulės inkstai su citrina (Ramunės)Ingridientai:800 g inkstų, 3 svogūnai, 1 citrina, 2,5 šaukšto tirpintų riebalų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė sultinio, pipirų, druskos.Gaminimas Vandenyje išmirkytus inkstus nuplauti, sudėti į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinti, ..
Recepto vertinimas:
Bulvių traškučiai su tunų pagardais
Bulvių traškučiai su tunų pagardaisIngridientai:12 porcijų: 8 miltingos bulvės, 0,7l. aliejaus (virti), druskos, pipirų, 600 g tunų filė, 2 maži svogūnėliai, 3 porai, 1 žaliosios citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės, 9 šaukštai alyvuogių aliejaus.Gaminimas Bulves nuskusti, nupl..
Recepto vertinimas:
INDIŠKAS DARŽOVIŲ PADAŽASIngridientai:150g (1) pomidorų 100g morkų150g (1) paprikos 100g žiedinių kopūstų 100g svogūnų 100g brokolių 100g baltosios porų dalies 100g cukinijos50g saliero 50g šparaginių pupelių2/3 sti..
Recepto vertinimas:
UOGŲ PONIAIngridientai:4 šaukštai mėlynių,1 persikas,1 raudonas svogūnas (apie 40 g),1 obuolys,2/3 stiklinės žalųjų žirnelių,0,5 stiklinės kukurūzų,1 stiklinė supjaustytos keptos kalakuto krūtinėlės,1 #..
Recepto vertinimas: