21 rezultatų ieškant "druska"
Salotos su jūros gėrybėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: ½ pakelio šaldytų jūros gėrybių (krevečių, aštuonkojų, mažųjų kalmarų, midijų) rinkinio, 15 konservuotų žaliųjų alyvuogių, ¼ raudonosios saldžios paprikos, ¼ geltonosios saldžios paprikos, ½ ci..
Recepto vertinimas:
Jautiena su žalumynų įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikės:4 gabaliukų jautienos (po 200g),druskos, pipirų,3 šaukštų garstyčių,4 griežinėlių šoninės,po 1 ryšelį petražolių ir builio,2 kiaušinių,100g riebios varškės,2 svogūnų,4 skiltelių česnako,muškato..
Recepto vertinimas:
Marinuota lašiša Sudėtingumas: 3 Ingridientai: agurko 4 gabaliukų (po 150 g) lašišos citrinos saujelės krapų 2 šaukštų vyno acto šaukšto alyvuogių aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Agurką nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į dubenį, apibarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir obuolių salotos su grietinėle
Bulvių ir obuolių salotos su grietinėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 salierai, 3 rūgštūs obuoliai, 2 šaukštai acto, 2 šaukštai aliejaus, druska. Padažui: 1 citrinos sultys, 0,5 šaukštelio garstyčių, druska, pipirai, 0,5 stiklinės plaktos grietinėlės, 0,5 sti..
Recepto vertinimas:
Žuvis su varškės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600g. žuvies 100 g. varškės sūrio 1 valgomas šaukštas grietinės 1 citrina 30 g. sviesto arba margarino 1 valgomas šaukštas pyrago džiuvėsėlių druska pipirai aliejus Padažui : 150 g. pieno 30 g. miltų 150 g. grietinėlės 40 g..
Recepto vertinimas:
Krokodiliena migdolu ir kivi padaze
Krokodiliena migdolu ir kivi padaze Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Krokodilienos file Druska Malta paprika Uogine paprika Cukrus Actas Aliejus Dziovintas bazilikas Skaldyti migdolai Kivi Apelsinai Baltas sausas vynas Anakardzio riesutai Ananasu sultys Krakmolas Gaminimas: Krokodilienos file pam..
Recepto vertinimas:
Vištienos ir baklažanų suktinukai
Vištienos ir baklažanų suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 baklažanų,20 ml alyvuogių aliejaus,600 g vištienos filė,1 pundelis šviežio baziliko,600 g pomidorų,1 valg. šaukšt. sviesto,druskos ir pipirų pagal skonį. Gaminimas: Baklažanus nuplaukite, nupjaukite kotelį ir supja..
Recepto vertinimas:
Sėmenų druskaIngridientai: 1 stiklinė linų sėmenų druskos Gaminimas: Paimi linų sėmenis pakepini, įberi druskos, o kai atvėsta - smulkiai sumali ir pasūdai. Labai skanu valgyti su bulvėmis, kurios būna išvirtos su lupenomis..
Recepto vertinimas:
Žuvų pyragasIngridientai: 500 g menkės arba bet kokios baltos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g lašišos arba bet kokios raudonos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos, 500 g svogūnų, 30 g sviesto, trupučio krapų ir petražolių (viso – ..
Recepto vertinimas:
Ypatinga veršienaIngridientai:0,5 kg veršienos, 0,5 kg bulvių, 2 skiltelės česnako, 0,5 šaukštelio citrinos sulčių, aliejaus, stiklinė sultinio, 0,5 šaukšto sviesto, druskos, pipirų, žiupsnelis muskato riešutų, žiupsnelis kardamono ir cinamono.Gaminimas Mėsą nuplauti ir ..
Recepto vertinimas:
Krabai (krevetės) drebučiuoseIngridientai:2 kiaušiniai, 30g. želatinos, 80g. sauso vyno, 250g. pomidorų, 25g. konservuotų krabų (krevečių), 75g. grietinės, 10g. vidutinio aštrumo garstyčių, 20g. smulkintų petražolių, druska, pipirai, žiupsnelis cukraus, petražolių šakelė, acto p..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su jogurto padažuIngridientai:Tešlai: 500 g druskos, 350 g miltų, 2 kiaušinių, 50 ml vandens. Kepsniui: 1 kg kiaulienos kumpio arba sprandinės, maltų juodųjų pipirų, druskos. Padažui: 8 valg. šaukštų įvairių kapotų žalumynų, 150 g jogurto, 1..
Recepto vertinimas:
Ypatingai ruošta ėriena su kuskusu
Ypatingai ruošta ėriena su kuskusuIngridientai:12 porcijų: 400 g kuskuso (stambių manų kruopų), 8 šaukštai alyvuogių aliejaus, 4 šaukštai šviežiai spaustų apelsinų sulčių, 500-600 ml paukštienos sultinio, 1 lauro lapelis, anyžių grūdelių, maltų gvazdikėlių, ciberžolių, uog..
Recepto vertinimas:
Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažu
Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažuIngridientai:500g nuvalytų kalmarų ar sepijų, 2 skiltelės smulkinto česnako, 125ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 6 išlukštentos krevetės, paliekant galvą ir žnyples, 6 didelės karališkos krevetės, 6 nuvalyti vėžiai, galvas pal..
Recepto vertinimas:
Tešloje kepti langustai su padažu
Tešloje kepti langustai su padažuIngridientai:4 išvirti langustai, 1 svogūnas, actas, aliejus, imbieras, 1 kiaušinis, miltų pieno, pipirai, druska. Padažui: pomidorų tyrė, 3 svogūnai, 1 česnakas, imbiero, druska, pipirai, aliejus.Gaminimas Langustus sumaišyti su svogūnais, druska, pi..
Recepto vertinimas:
Jautienos apkepasIngridientai:Svogūnas, 2 pomidorai, 2 cukinijos, raudonoji ir žalioji paprikos, 2 maži baklažanai, 4 v.š. aliejaus, 600 g liesos jautienos, 1/2 st. Raudono vyno, 1 a.š. švelnios maltos paprikos, 2 v.š. pomidorų tyrės, 200 g. ryžių, 1 st. grietinės, 2 v.š. kra..
Recepto vertinimas:
Rizotas su šafranu ir kalmarais
Rizotas su šafranu ir kalmaraisIngridientai:4 porcijoms: 125 ml (½ stiklinės) pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 2 smulkiai supjaustyti laiškiniai svogūnėliai; 500 g nuvalytų ir griežinėliais supjaustytų nedidelių kalmarų; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 6-8 šafrano ..
Recepto vertinimas:
Rizotas su šparagais ir žirniais
Rizotas su šparagais ir žirniaisIngridientai:4 porcijoms: 60 ml riebios grietinėlės; Žiupsnelis šafrano; 90 g sviesto; 250 g nedidelėmis dalelėmis supjaustytų šparagų; 3 smulkiai supjaustyti nedideli svogūnai; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 3 stiklinės (750 ml) verdančio..
Recepto vertinimas:
Rizotas su viščiukų sparneliais
Rizotas su viščiukų sparneliaisIngridientai:4 porcijoms: 60 g sviesto; 4 laiškiniai svogūnėliai; 4 suplėšyti šalavijo lapeliai; 8 viščiukų sparneliai; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 150 ml sauso baltojo vyno; 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 350 g rizoto ryžių;..
Recepto vertinimas:
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)Ingridientai:6 porcijoms: 1,2 kg ėrienos (menties arba kumpio); 3 dideli pomidorai; 1 baltasis svogūnas; 2 česnako skiltelės; ½ arb. š. džiovintų raudonėlių; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 4 valg. š. aliejaus; 2 l vi..
Recepto vertinimas:
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..
Recepto vertinimas: