Vyšnios su juoda duona

Ingridientai:
150g sudžiūvusios juodos duonos be plutos,
2 šaukštai skysto medaus,
šaukštas vyšnių likerio,
400g vyšnių, šaukštas granuliuoto cukranendrių cukraus,
200ml grietinėlės,
malto cinamono.
Gaminimas
1. Duoną susmulkiname ir sumalame.
2. Duonos trupinius sumaišome su puse kiekio medaus, likeriu ir cinamonu.
3. Vyšnias nuplauname, nuvarviname, apdžioviname, išimame kauliukus. Minkštimą sumaišome su cukrumi.
4. Grietinėlę išplakame su likusiu medumi.
5. Į desertines taures sluoksniais dedame duonos trupinius, vyšnias ir grietinėlę. Viršutinis sluoksnis turi būti grietinėlės.
6. Apibarstome duonos trupiniais.

Pastabos:
Jei vyšnios saldžios, cukraus galima ir visai neberti. Apibarstyti galima grūstais riešutais ir tarkuotu šokoladu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!