Raudonojo vyno kremas su braškėmis

Ingridientai:
3 stiklinės raudonojo vyno,
1 stiklinė cukraus,
350 g prinokusių braškių,
2 kiaušinių tryniai,
2 šaukštai krakmolo.
Braškių ir saldžiųjų lazdelių papuošimui.
Gaminimas
Užverdame pasaldintą vyną. Supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą. Užverdame ir nukaičiame. Kiaušinių trynius suplakame ir sumaišome su pertrintomis braškėmis. Šią masę
supilame į nuolat maišomą vyną. Pravėsusį kremą supilstome į desertines taures ir atšaldome. Papuošiame braškėmis ir saldžiosiomis lazdelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!