Prabangus skanėstas su šampanu ir žemuogėmis

Ingridientai:
200 ml sauso šampano;
2 valg. š. cukraus pudros;
½ citrinos sulčių;
tarkuota citrinos žievelė;
400 g riebios grietinėlės;
šviežios žemuogės.
Gaminimas
Dideliame dubenyje sumaišykite šampaną, cukraus pudrą, citrinos žievelę ir sultis. Sudėkite grietinėlę ir išplakite mišinį iki tirštumo. Perdėkite į desertines taures ir atšaldykite (laikykite šaltai apie 1 val.). Patiekite su šviežiomis žemuogėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!