Ledai su kepintais aviž. dribsniais ir žemuogėmis
Ingridientai:Grietininių ledų,
1 stiklinė avižinių dribsnių,
2 šaukštai cukraus,
0,25 stiklinės vandens,
aliejaus arba sviesto,
Žemuogių,
mėtų lapelių ledams papuošti.
Gaminimas
Vandenyje ištirpiname cukrų ir sumaišome su avižiniais dribsniais. Paliekame 20 min. stovėti. Tuomet dribsnius pakepame aliejuje arba svieste iki auksinio atspalvio. Į desertines taures dedame ledų. Juos apibarstome dribsniais, žemuogėmis ir papuošiame mėtų lapeliais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!