Ryžių desertas
Ingridientai:700 g ilgagrūdžių ryžių,
100 g razinų,
500 ml pieno,
100 g medaus,
2 šaukštai sviesto,
šaukštas tarkuotos citrinų žievelės,
šaukštelis citrinų sulčių.
Gaminimas
Ryžius biriai išvirkite. Kai atvės, užpilkite pienu, suberkite razinas, sudėkite medų bei sviestą ir užvirinkite. Ugnį sumažinkite ir maišydama kaitinkite apie 15 minučių.
Nukėlusi nuo viryklės, suberkite citrinos žievelę, supilkite sultis
ir išmaišykite. Kai atvės, atšaldyki-te šaldytuve.
Vėsius ryžius išdėliokite į desertines taures ar dubenėlius, apibarstykite kardamonu bei migdolų drožlėmis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!