20 rezultatų ieškant "desertams"

Aviečių - riešutų nugos tortas

Aviečių - riešutų nugos tortasIngridientai:12 porcijų Torto biskvitas, 300 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 300 g šviežių arba šaldytų aviečių ir 12 želė saldainiukų tortui puošti, 4 valg. šaukšt. aviečių uogienės, cukraus pagal skonį, 600 g grietin..

Recepto vertinimas: 3

Tortas "Paletė"

Tortas "Paletė"Ingridientai:Tešlai: 200 g miltų, 50 g maltų laždyno riešutų, 70 g cukraus, 125 g sviesto arba margarino, 1 kiaušinis, žiupsnelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, citrinų esencija. Varškės kremui: 150 g nešalto sviesto, 200 g cukraus, 4 kiaušiniai, 500 g varšk�..

Recepto vertinimas: 0

Vaflių tortas

Vaflių tortasIngridientai:10 vaflių (18 cm skersmens), 150 g marcipaninės masės (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 3 valg. šaukšt. abrikosų džemo, 3 valg. šaukšt. abrikosų likerio arba citrinų sulčių, 125 ml grietinėlės (grietinės), 125 g šokolado, 100 g riešutų nugos (ž..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Pasveikinimas"

Tortas "Pasveikinimas"Ingridientai:Tešlai: 10 kiaušinių, 300 g cukraus, 2 pak. vanilinio cukraus, 200 g miltų, 100 g krakmolo, 2 nubraukti arbat. šaukšt. kepimo miltelių. Kremui: 300 g sviesto, 4 kiaušinių tryniai, 150 g cukraus pudros, 400 g riešutų nugos (žiūrėkite skyrelyje "Visk..

Recepto vertinimas: 3

Marcipaninės rožės

Marcipaninės rožėsIngridientai:350 g minkštos marcipaninės masės (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"), raudoni ir žali maistiniai dažai.Gaminimas Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite ..

Recepto vertinimas: 4

Nugos pyragas

Nugos pyragasIngridientai:150 g sviesto; 150 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 3 kiaušiniai; 250 g miltų; 3 valg. š. romo; 3 arb. š. kepimo miltelių; 3 valg. š. pieno; 50 g kapotų migdolų; 100 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"); Riebalų forma..

Recepto vertinimas: 0

„Princo ir regento“ tortas

„Princo ir regento“ tortasIngridientai:Tešlai: 250 g sviesto arba margarino; 4 kiaušiniai; 250 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 50 g krakmolo; 1 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 125 ml pieno; Žiupsnelis druskos; 20..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su kiviais ir mangais

Tortas su kiviais ir mangaisIngridientai:Tešlai: 250 g rupių kvietinių miltų; ½ pak. kepimo miltelių; 1 vanilės lazdelė; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos; 75 g medaus; 1 citrinos sultys; 75 g sviesto arba margarino; 3 valg. š. pieno; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 3 kiviai; 3 mang..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis vyniotinis su džemu

Biskvitinis vyniotinis su džemuIngridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 100 g cukraus; ½ citrinos tarkuota žievelė; ½ pak. vanilinio cukraus; 100 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; Sviesto skardai ištepti; Cukraus biskvitui pabarstyti. Įdarui: 250 g mėgstamo skonio džemo; Cukraus ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų biskvito vyniotinis

Riešutų biskvito vyniotinisIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 75 g cukraus; 50 g maltų lazdyno arba graikinių riešutų; 50 g miltų. Įdarui: 250 ml grietinėlės; 1 pak. vanilinio cukraus; 50 g maltų lazdyno arba graikinių riešutų; 100 g šokoladinio glajaus (žiūrėti skyrelyje â�..

Recepto vertinimas: 5

Kriaušių tortas „Mousse au chocolat“

Kriaušių tortas „Mousse au chocolat“Ingridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 80 g cukraus pudros; Žiupsnelis druskos; 50 g miltų; 50 g krakmolo; Žiupsnelis kepimo miltelių Riebalų formai ištepti. Įdarui: Indelis konservuotų kriaušių; 2 valg. š. želatinos; 250 ml kriaušių s..

Recepto vertinimas: 1

Slyvų pyragas su marcipanais

Slyvų pyragas su marcipanaisIngridientai:Tešlai: 250 g miltų; 20 g mielių; 125 ml pieno; 2 valg. š. cukraus; 1 valg. š. sviesto arba margarino; 2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 1 valg. š. romo; Cinam..

Recepto vertinimas: 5

Trikampėliai su gervuogėmis ir varške

Trikampėliai su gervuogėmis ir varškeIngridientai:24 trikampėliams: Tešlai: 350 g miltų; 25 g mielių; 125 ml pieno; 60 g sviesto; 40 g cukraus; Žiupsnelis druskos; Citrinos esencijos; Apelsinų arba citrinų žievelių cukrinukų (cukatų); 2 kiaušiniai; Riebalų skardai ištepti. Varšk..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai „Saulutės“ su abrikosais

Pyragėliai „Saulutės“ su abrikosaisIngridientai:8 pyragėliams: Tešlai: 42 g kubelis mielių; 2 valg. š. cukraus; 125 ml šilto pieno; 40 g sviesto arba margarino; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 375 g miltų. Įdarui: 100 g įvairių riešutų ir razinų mišinio ..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su abrikosais ir marcipanais

Vyniotinis su abrikosais ir marcipanaisIngridientai:Tešlai: Apie 200 ml pieno; 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 8 valg. š. cukraus; 4 valg. š. sviesto arba margarino; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis. Įdarui ir užpilui: 300 g konservuotų abrikosų; 400 g marcipanų masės (žiūrėti sk..

Recepto vertinimas: 0

Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliaiIngridientai:8 pyragėliams: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 4 kiviai; 2 papajos; 100 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. baltojo romo; 1 trynys.Gaminimas Jei naudojate šaldytą s..

Recepto vertinimas: 0

Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru

Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaruIngridientai:10 pyragėlių: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 1 kiaušinis; 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 maži obuoliai; 50 g razinų; 40 g plokštelėmis pjaustytų ..

Recepto vertinimas: 0

„Vėjo malūnėliai“ su apelsinais

„Vėjo malūnėliai“ su apelsinaisIngridientai:8 pyragėliams: 300 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 60 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. apelsinų džemo; 1 valg. š. apelsinų likerio; 2 valg. š. maltų migdolų; 1..

Recepto vertinimas: 1

Tortas „Kalėdinė dovana“

Tortas „Kalėdinė dovana“Ingridientai:Tešlai: 8 kiaušiniai; 240 g cukraus; 240 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. cukraus pudros; 210 ml konservuotų bruknių. Papuošimui: 50 g ta..

Recepto vertinimas: 0

JUODŲJŲ SERBENTŲ LIKERIS

JUODŲJŲ SERBENTŲ LIKERISIngridientai:500 g juodųjų serbentų,250 g cukraus,sauja sveiku juodųjų serbentų lapų,1 l degtinės.GaminimasSerbentus nuplauti ir nusausinti. Sudėti į stiklinį indą, užberti cukrumi ir 5 val. palai..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: desertams