22 rezultatų ieškant "citrinu padazas"
Geriamasis citrininis šerbetas
Geriamasis citrininis šerbetas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 citrinos 1 stiklinė cukraus 1 l vandens Gaminimas: Nulupti citrinos žieveles. Užvirti 2 stiklines vandens ir jame pavirinti citrinos žieveles apie 3 min. Iš citrinų išspausti sultis ir likusi tirštimą užpilti stikline karš..
Recepto vertinimas:
Kepta menkė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalai menkės po 200 g; 2 citrinų sultys; 2 citrinos; 6 šaukštai alyvų aliejaus; 1 ryšelis petražolių; 1 šaukštelis rozmarinų; 1 šaukštelis čiobrelių; maltų pipirų, druskos. Gaminimas: 1.Žuvį nuplaunama..
Recepto vertinimas:
Lašiša su šampano padažu Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalėliai lašišos (kiekvienas maždaug po 200 g) 200 g krevečių 1 svogūnas 1 avokadas 3 kiaušiniai 2 citrinų sultys 3 šaukštai majonezo 1 šaukštas pomidorų tyrės 1 kubelis koncentruoto paukšti..
Recepto vertinimas:
Citrinų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 šaukštai citrinų sulčių, 2 stiklinės sultinio, trynys, 2,5 šaukšto miltų, druskos, pipirų. Gaminimas: I puodą supilti pusę sultinio ir užvirinti. Kitą pusę sumaišyti su citrinos sultimis, miltais, druska ir pipirais. Tada supilti �..
Recepto vertinimas:
Citrinų padažas II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 citrnos sultys, tarkuota 0,5 citrinos žievelė, truputis cukraus, (1 - 2 kiaušinių tryniai) Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius. Kiaušinio trynį išplakti su trupučiu sultinio, supilti ..
Recepto vertinimas:
Angliškas tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: po 150 g miltų ir margarino arba sviesto, po 1/2 šaukštelio druskos ir tarkuotų citrinų žievelių, šaukštas cukraus pudros, žiupsnelis vanilinio cukraus. Kremui: 125 g varškės, 4 šaukštai tiršt..
Recepto vertinimas:
Makaronai su citrinų padažuIngridientai:400 g ilgų lakštinių makaronų 1 citrina 500 ml grietinėlės 3-4 šaukšteliai degtinės 1 citrinos sultys 60 g tarkuoto parmezanoGaminimasPuode užvirinkite 3 — 4 1 sūdyto vandens, sudėkite makaronus ir virkite 8—10 minu�..
Recepto vertinimas:
Citrininis tortasIngridientai:40 g miltų, 40 g krakmolo, 80 g cukraus, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 3 kiaušiniai, 40 g miltinio cukraus, 500 ml grietinėlės, 2 pakeliai grietinėlės standiklio, 2 šaukštai citrinų sulčių, 2 šaukštai citrinų likerio, 2 griežinėliai citrinos, 150 ml cukr..
Recepto vertinimas:
Citrininis kremasIngridientai:4 kiaušiniai, 5 šaukštai cukraus, tarkuota citrinos žievelė, 2 citrinų sultys, pakelis želatinos, 125 ml grietinėlės, 4 šaukštai šokolado džožlių.Gaminimas 1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, sumaišome su cukrumi, tarkuota citrinnos žievele..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolaisIngridientai:100 ml pieno, 20 g mielių, šaukštas cukraus, 350 g miltų, kiaušinis, 75 g sviesto, citrina, 100 g migdolų, 100 g maltų migdolų, 100 ml citrinų marmelado, 100 ml mėlynių marmelado sviesto (aptepti).Gaminimas Pieną pašildyti ir į j..
Recepto vertinimas:
Kepta vištiena su rozmarinuIngridientai:1 kg. viščiukas, 2 šaukštai citrinų sulčių, 5 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 arbatiniai šaukšteliai sulmulkinto šviežio rozmarino, 1 citrina, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Paruoštą viščiuką nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabala..
Recepto vertinimas:
Krevetėmis įdarytas ananasasIngridientai:Ananasas, 400 g šaldytų krevečių, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, šaukštas brendžio, šaukštas garstyčių, šaukštelis cukraus, 2 šaukštai citrinų sulčių, petražolių ir citrinų griežinėlių papuošti, ma..
Recepto vertinimas:
Geldutės su imbieraisIngridientai:12 porcijų: 12 geldučių su kiautais, 500ml. žuvų sultinio, petražolių, druskos, pipirų. Padažui: 20 g šviežių imbierų, 1 česnako skiltelė, 2 žaliųjų citrinų sulčių ir tarkuotos žievelės, 1 šaukštas cukraus, 2 šaukštai sojų padažo, po..
Recepto vertinimas:
Krevetės su pomidorų pagardais
Krevetės su pomidorų pagardaisIngridientai:1,2 kg pomidorų, druskos, 1 česnako skiltelė, 1 raudonasis svogūnas, 20 g imbierų, 1 citrinžolės stiebas, 4 žaliųjų citrinų lapeliai arba 1 žaliosios citrinos tarkuotos žievelės, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, ketvirtis aitriosios papri..
Recepto vertinimas:
Viščiukų šlaunelės su kariuIngridientai:12 viščiukų šlaunelių (be odos), druskos, pipirų, 4 šaukštai žemės riešutų aliejaus, 200 g porų, 200 g svogūnų, 3 česnako skiltelės, 30 g imbierų, 2 šaukštai kario, 6 žaliųjų citrinų lapeliai arba 2 žaliųjų citrinų tarkuotos �..
Recepto vertinimas:
Citrininis varškės pyragas (foto)
Citrininis varškės pyragas (foto)Ingridientai:220g Philadelphia ar panašaus tepamo sūrio, 90g cukraus, 2 kiaušinių, 3 kiaušinių trynių, 2 citrinų tarkuotos žievelės, 100ml citrinos sulčių, 200ml riebios grietinėlės, 100 gramų sausainių, 50g sviesto, 100g šaldytų ar šviežių a..
Recepto vertinimas:
Braškių ir jogurto tortasIngridientai:Tešlai: 40 g pistacijų; 200 g sviesto; 200 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 5 kiaušiniai; 225 g miltų; 2 arbat. š. kepimo miltelių. Įdarui ir papuošimui: 1 kg braškių; 10 valg. š. cukraus; 3 valg. š. citrinų sulčių; 6 arb. š. želatinos; 500 ..
Recepto vertinimas:
Vynuogių desertasIngridientai:4 porcijos 560 g didelių žaliųjų vynuogių be kauliukų, 60 g sviesto, 2 šaukštai citrinų sulčių, šaukštelis cukraus, truputis vaisių likerio.Gaminimas Į keptuvę sudedame sviestą ir vynuoges, įpilame citrinų sulčių, įberiame cukraus. nustatome ma..
Recepto vertinimas:
Pyragas su avietėmis ir mėlynėmis
Pyragas su avietėmis ir mėlynėmisIngridientai:12 porcijų 100 g mėlynių, 100 g aviečių, 365 g cukraus, 225 g minkšto sviesto, 250 g miltų, 2 šaukštai kapotų migdolų, 4 kiaušiniai, 5 šaukštai citrinų sulčių, nutarkuotų 3 citrinų žievelių, žiupsnelis druskos.Gaminimas Į plak..
Recepto vertinimas:
Tortas "Cortina"Ingridientai:150 g sausainių, 50 g sviesto arba geros kokybės margarino, 3 pak. vanilinio cukraus, 1 pak. citrinų želė, 1,8 l balto vyno arba vandens, 200 g cukraus, 200 g varškės arba balto sūrio, 4 valg. šaušt. citrinų sulčių, 1/2 l grietinės (grietinėlės), 1 arbat...
Recepto vertinimas:
Baltasis arba spalvotasis glajus
Baltasis arba spalvotasis glajusIngridientai:250 g cukraus pudros, 2 kiaušinių baltymai (arba 4 valg. šaukšt. virinto vandens, pieno, sulčių, stiprios kavos ar likerio), citrinų sulčių, aromatinės esencijos.Gaminimas Persijotą cukraus pudrą (kad nebūtų gumulėlių) sukite su kiaušini..
Recepto vertinimas:
Citrininis vyniotinisIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 150 g cukraus; ½ citrinos tarkuota žievelė; 150 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų skardai ištepti. Įdarui: 6 arb. š. želatinos; 3 citrinų sultys; 1 kiaušinis; 100 g cukraus; 125 ml grietinėlės; 30 g cukraus pudro..
Recepto vertinimas: