20 rezultatų ieškant "stikliniu"
Bulvių tortukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 porcijoms reikės : 1 kg bulvių, 100 g sviesto, 2 stiklinių tarkuotų džiūvėsių, 100 g parmezano, 100 g aštraus fermentinio sūrio, svogūno laiškų, 2 paprikų, raudonojo svogūno, 4 šaukštų aliejaus, druskos, pipirų, pagardų, česnako..
Recepto vertinimas:
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai reikia: 20 g sausų mielių (jei jų negausite, galima naudoti ir presuotas mieles, tik jų reikia imti dvigubai daugiau ir iš anksto išlaidinti), 4,5 stiklinės miltų, 2 stiklinių pasukų, 0,5 st..
Recepto vertinimas:
Tortas „Napoleonas“ Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Reikia tešlai: 3 stiklinių miltų, 200 g vegan margarino, ¾ stiklinės sojos pieno, druskos. Kremui: 0,5 l sojos pieno, 1 stiklinės cukraus, 1-2 šaukštai krakmolo, 250 g vegan margarino, riešutų ar kokių nors vaisių. Gaminimas: ..
Recepto vertinimas:
Lietuviška kiaušinienėIngridientai: 7 kaiušinių 2 stiklinių pieno Miltų tiek, kad masė būtų tiršta Lašinių Išplakti kiaušinius su 2 stiklinėm pieno, pridėti miltų tiek, kad masė būtų tiršta kaip grietinė. Pridėti pailgų supjaustytų lašinių griežinėlių. Išma..
Recepto vertinimas:
Kaimiškas meduolisIngridientai: 2 stiklinių miltų 1/2 stiklinės cukraus medaus 2 kiaušinių truputi sodos 1 šaukštelis cinamono gvazdikėlių Paruošimo būdas: Kiaušinius su cukrumi ištrinti , medų pakaitinti ir jame ištirpinti sodą ( dėl spalvos įdėti deginto cukraus)..
Recepto vertinimas:
Bananų kokteilisIngridientai: pusantros stiklines bananu sulčių 3 stikliniu pieno 1 saukšto cukraus 2 vanilinių ledų Gaminimas: Viską sudedam į vieną indą ir labai gerai suplakame su mikseriu iki putų. Štai ir viskas, skanaus! ..
Recepto vertinimas:
AguonpienisIngridientai: 1 stiklinės aguonų 3-4 stiklinių virinto vandens cukraus pagal skonį Gaminimas: Aguonas iš vakaro užmerkiame (1 -1,5 stiklinės vandens), kad išbrinktų. Sumalame mėsmale. Supilame likusį vandenį ir pasaldiname pagal skonį cukrumi. Supilame aguonpienį ..
Recepto vertinimas:
Spanguolių kisieliusIngridientai: 3 stiklinių vandens 1 stiklinė spanguolių 4 šaukštai cukraus 1,5 šaukšto bulvių krakmolo Gaminimas: Spanguolės numirkomos. Sumalamos mėsmale ir išspaudžiamos sultys. Vanduo užverdamas , supilamos spanguolių sultys, suberiamas cukrus ir sup..
Recepto vertinimas:
Obuolių skanėstasIngridientai: 1 sūrelio 2 stiklinių jogurto ( tinka bet kokio skonio) 4 šaukštų cukraus vaisių 3 obuolių citrinų sulčių Gaminimas: Sūrelį sumaišyti su jogurtu , kad būtų vientisa masė . Sutarkuokite obuolius . Sutarkuotus obuolius pašlakstykite citri..
Recepto vertinimas:
Pupelių paštetas Ingridientai: 2 stiklinių pupelių 200 g svogūno 200 g morkų aliejaus kmynų 3 šaukštų linų sėmenų druskos Pupeles užmerkti vandenyje. Kai gerai išbrinks, virti tame pačiame vandenyje. Susmulkinti svogūnus, apkepti aliejuje. Stambiai sutarkuoti morkas ir a..
Recepto vertinimas:
Citrininis padažasIngridientai: 2 šaukštų citrinų sulčių 1/5 citrinos žievelės 2 stiklinių cukraus 6 kiaušinių trynių 2 stiklinių vandens Gaminimas: Išvirkite cukraus sirupą iš vandens ir pusės cukraus , berkite žievelę, sirupą iškoškite, supilkite jį į citrinos..
Recepto vertinimas:
Sausainiai su varške Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 saldžių sūrelių 2.1 kiaušinio 3.2 kiaušinių trynių 4.180 g sviesto 5.2 kiaušinių trynių kepimo miltelių vanilijos riešutų cinamono 6.2 stiklinių miltų Gaminimas: Miltus sumaišyti su sviestu, baltymus išplakti su 1 stikl..
Recepto vertinimas:
Jautienos buljonas „Konsome“
Jautienos buljonas „Konsome“ Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.700 g jautienos 2.1 maža ropė 3.2 bulvės 4.1 morka 5.1 svogūnas 6.1 salieras 7.1 poras Šakelė petražolių (krapų) Gaminimas: Jautieną nuplauti, įdėti į puodą ir užpylus 15 stiklinių vandens pastatyti ant u..
Recepto vertinimas:
Ryžikas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinių smulkiai tarkuotų morkų, 1 stiklinės cukraus, 3 kiaušinių, 100 g margarino, 2 šaukštų grietinės, 1 šaukštas kepimo miltelių, cinamono arba vanilinio cukraus, miltų. Jų kiekis priklauso nuo morkų sultingumo. Tešla turi būt..
Recepto vertinimas:
Džiovintvaisinis pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 stiklinių miltų; 1 stiklinės vandens; 200–300 g džiovintų vaisių; 3 valgomųjų šaukštų aguonų; nubraukto arbatinio šaukštelio sodos; arbatinio šaukštelio obuolių acto; 2 valgomųjų šaukšt..
Recepto vertinimas:
ŠACHMATINIS TORTAS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Šokoladiniam biskvitui reikės: 6 trynių, 12 šaukštų cukraus, pakelio vanilinio cukraus, 6 baltymų, 8 šaukštų miltų, 6 šaukštų krakmolo, 6 šaukštų kakavos, 4 šaukštų apelsinų likerio �..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas 4 Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 kiaušiniai 1,5 stiklinės cukraus pakelio sviesto 1,5-2 stiklinių miltų Gaminimas: Kiaušinių trynius ir baltymus atskirti į atskirus indus. Į trynius pilti 1,5 stiklinės cukraus ir issukti. Supilti istirpinta sv..
Recepto vertinimas:
Pyragas su vyšniomisIngridientai:Tešla: 250 g. miltų, 80-100 g. margarino, 80-100 g. cukraus, vanilinio cukraus, kiaušinis, Vyšnių kremas: stiklainis vyšnių (be kauliukų)kompoto, grietininio pudingo pakelis.Gaminimas Miltus ir margariną sukapoti, supilti plaktą kiaušinį, suberti vanil..
Recepto vertinimas:
"Ryžikas" - morkų pyragėlis (Ramunės) (foto)
"Ryžikas" - morkų pyragėlis (Ramunės) (foto)Ingridientai:2 stiklinių smulkiai tarkuotų morkų, 2 stiklinių cukraus, 3 kiaušinių, 100 g margarino , 2 šaukštų grietinės, 1 šaukštas kepimo miltelių, cinamono arba vanilinio cukraus, miltų. Jų kiekis priklauso nuo morkų sultingumo. Te�..
Recepto vertinimas: