Meksikietiškas karštas šokoladas (Champurrado)

Ingridientai:
6 porcijoms:

180-200 g pusiau kartaus šokolado (jei įmanoma, meksikietiško);
500 ml grietinėlės;
50 g rudojo cukraus;
1 cinamono lazdelė (8 cm);
1 l vandens.
Gaminimas
Šokoladą stambiai sulaužykite. Į puodą supilkite grietinėlę ir vandenį, sudėkite rudąjį cukrų ir cinamono lazdelę. Nuolat maišydami virkite ant vidutinės ugnies 10 min. Sudėkite šokoladą ir maišykite, kol jis visiškai išsilydys. Išimkite cinamono lazdelę ir patiekite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!