25 rezultatų ieškant "kmynu"
Kmynų gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 l vandens500 g sužiedėjusios ruginės duonos200 g cukraus15 g mielių25 g kmynų Gaminimas: Ruginę duoną supjaustyti mažais gabalėliais, išdžiovinti. Užplikius verdančiu vandeniu palaikyti 3-4 valandas ir nukošti. Supilti mieles, cukrų, kmyn..
Recepto vertinimas:
Barščiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Burokėliai, morkos, salierai, bulvės, pomidorai, kopūstai, žalumynai, šaukštas krapų ar kmynų, kvepiančiųjų pipirų, lauro lapas. Gaminimas: Burokėlius, morkas, salierus,smulkiai sukapoti, užpilti vandeniu, pasūdyti ir virti 5-7 min, įberti ..
Recepto vertinimas:
Pupelių sriuba II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai perlinių kruopų, 2 šaukštai ryžių, 3 šaukštai pupelių, 2 morkos, 1 svogūnas, 2 skiltelės česnako, kmynų, mairūno, aliejaus, džiovintų prieskonių, žolių. Gaminimas: Perlines kruopas, ryžius, pupeles pamerkite iš vak..
Recepto vertinimas:
Bulvių troškinys su aviena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 1 morka, 300 g avienos, 0,5 kg šviežių kopūstų, 1 svogūnas, 1 lauro lapas, 1 šaukštelis kmynų, druska. Gaminimas: Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytu..
Recepto vertinimas:
Bulvių sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg. bulvių, 1 kg. varškės, 3kiaušinių tryniai, 1 šaukštas kmynų, druska. Gaminimas: Išvirtas su lupenomis bulves nulupkite ir sumalkite, sudėkite kiaušinių trynius, varškę, įberkite druskos, kmynų ir viską gerai išminkykite. Į viri..
Recepto vertinimas:
Pupelių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 stiklinės virtų pupelių, 2 virta morka, 2 virta bulvė, 2 svogūnai, Žiupsnelis kmynų, 1 stiklinės aliejaus, Druska. Gaminimas: Morkas bei bulves supjaustyti mažais kubeliais ir sumaišyti su pupomis. Svogūną pakepinti aliejuje ir viską s..
Recepto vertinimas:
Virtas sūris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g varškės, 200 g sviesto, 2 tryniai, druskos, kmynų, raudonųjų pipirų. Gaminimas: Į varškę įberiama kmynų, pasūdomą, pastatoma šiltoje vietoje 3 dienoms. Puode ištirpinus sviestą, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro..
Recepto vertinimas:
Užkandžiu sūris iš varškės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g varškės, 50 g sviesto, 1 šaukštas tarkuoto olandiško sūrio, druskos, kmynų, garstyčių. Gaminimas: Pertrinta varškė sumaišoma su išsuktu sviestu ir tarkuotu sūriu. Įberiama kmynų, įdedama pagal skonį garstyčių..
Recepto vertinimas:
Padaže keptos paukštienos kulšelės
Padaže keptos paukštienos kulšelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg paukštienos kulšelių 5 dideli saldžiarūgščiai obuoliai česnako galva majonezo 1 kibirėlio druskos pagal skonį paukštienos prieskonių 1 kg bulvių kmynų aliejaus pusė stiklinės G..
Recepto vertinimas:
Juodųjų serbentų ir kmynų kokteilis
Juodųjų serbentų ir kmynų kokteilisIngridientai: 0,5 litro juodųjų serbentų sulčių 1 litro vandens 2 šaukštai kmynų cukraus Paruošimo būdas: Išvirkite kmynų arbatą , iškoškite , supilkite į ją sultis , suberkite cukrų , įdėkite griežinėlius citrinos , gėrimą t..
Recepto vertinimas:
Kmynų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštelis kmynų, 1 šaukštelis sviesto. Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti kmynus. Tinka vartoti su: Padažas tinka su virta aviena, briediena ar jautiena. ..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su grietine Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 800 g burokėlių, 200 g grietinės, 1 svogūnas, druskos, 1/2 šaukštelio kmynų, citrinos rūgšties, petražolių. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, sutarkuojami arba supjaustomi šiaudeliais, įberiama druskos, rūgšti..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su kmynais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g burokėlių, 100 g grietinės, 1 šaukštelis kmynų, cukraus, druskos. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, didesni perpjaunami pusiau arba į 4 dalis, sudedami į indą, užpilami sūrymu (40 g druskos l l. vandens), pas..
Recepto vertinimas:
Užkandžių sūris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g. varškės, 50 g. sviesto, 1 šaukštas tarkuoto fermentinio sūrio, druskos, kmynų, garstyčių. Gaminimas: Pertrinta varškė sumaišoma su išsuktu sviestu ir tarkuotu sūriu. Įberiama kmynų, įdedama pagal skonį garstyčių ir ..
Recepto vertinimas:
Virtas sūris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g. varškės, 200 g. sviesto, 2 tryniai, raudonųjų pipirų, druskos, kmynų. Gaminimas: Į varškę įberiama kmynų, pasūdoma, pastatoma šiltoje vietoje 3 dienoms. Puode ištirpinus sviestą, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidar..
Recepto vertinimas:
Saldūs raudongūžiai kopūstai su kmynų sėklomis
Saldūs raudongūžiai kopūstai su kmynų sėklomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Rudongūžis kopūstas, 30g. sviesto, šaukštelis kmynų sėklų, šaukštas aromatinio acto ir šaukštelis lipnaus rudojo cukraus. Gaminimas: Smulkiai sutarkuokite pusę mažo raudongūžio kopūsto. Puode iš..
Recepto vertinimas:
Močiutės ragaišis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 kg rupių miltų, 2.6 kiaušiniai, 3.200 g sviesto, 4.100 g mielių, 5.1 šaukštas cukraus, 6.1 pakelis vanilinio cukraus, 7.4 stiklinės pieno, 8.druskos, kmynų arba aguonų Gaminimas: Persijotuose miltuose padaryti duobutę, į ją įpil..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiški jautienos kukuliai
Aukštaitiški jautienos kukuliaiIngridientai:600g. jautienos, 2 riekės pyrago, 1/2 stiklinės pieno pyragui išmirkyti, 2—3 svogūnai, 20 g sviesto svogūnams pakepinti, prieskonių, 10 g kmynų, druskos, l/2 stiklinės sultinio kukuliams troškinti, 1 stiklinė kmynų padažo (žiū..
Recepto vertinimas:
Kmynų arbataIngridientai:20g kmynų, 75 g cukraus, 4 stiklinės vandens.Gaminimas Kmynai užpilami karštu vandeniu ir 4—5 min pavirinami, kad pritrauktų. Kai jie nusėda ant puodo dugno, arbata pilstoma į puodukus ir pasaldinama. ..
Recepto vertinimas:
Kmynų padažasIngridientai:20 g sviesto, 20 g miltų, 1 stiklinė sultinio, 1 stiklinė grietinės, prieskonių (pipirų, muskato), 30 g kmynų, cukraus, druskos.Gaminimas Kmynai užplikomi verdančiu sultiniu, 10 min pakaitinami ir perkošiami. Miltai pakepinami svieste, praskiedžiami kmyn..
Recepto vertinimas:
Morkų, imbiero ir kmynų salotos
Morkų, imbiero ir kmynų salotosIngridientai:0,5 kg morkų; 2 š. aliejaus; 2 a.š. kmynų; 1 š. tarkuoto imbiero; 2 skiltelės smulkinto česnako; 2 š. citrinos sulčių; druskos, juodųjų pipirų; petražolių.Gaminimas Morkas supjaustyti plonais griežinėliais. Aliejuje apie 30 s pa..
Recepto vertinimas:
Pikantiški kalafiorai (Ramintos)
Pikantiški kalafiorai (Ramintos)Ingridientai:4 puodelių kalafiorų, supjaustytų žiedynėliais, 8 valg.š. vandens, 2 arb.š. susmulkinto imbiero, 2 arb.š. sveikų kmynų sėklų, 1/2 arb.š. kurkumos, 1/2 arb.š. paprikos, 1/2 arb.š. maltų kmynų, 1/2 arb.š. maltos kalendros, Akmens druskos ..
Recepto vertinimas:
KMYNŲ PADAŽASIngridientai:Stiklinė žuvies sultiniostiklinė grietinėsšaukštas sviesto1,5 šaukšto kmynųšaukštas miltųpagal skonį cukrausdruskosmuskato riešutopipirųGaminimasKmynai užplikomi verdančiu sultini..
Recepto vertinimas:
KMYNŲ GIRAIngridientai:500 g sužiedėjusios ruginės duonos200 g cukraus15 g mielių25 g kmynų5 l vandensGaminimasRuginę duoną supjaustyti mažais gabalėliais, išdžiovinti, užplikyti verdančiu vandeniu, palaikyti 3-4 valandas ir i#..
Recepto vertinimas:
Maltos mėsos kepsnys su kiaušiniu
Maltos mėsos kepsnys su kiaušiniuIngridientai:150 g maltos kiaulienos,1 nedidelė piene išmirkyto batono riekelė, 1/2 arbatinio šaukštelio kmynų,1/2 kiaušinio, druskos, pipirų, 1 kiaušinis.GaminimasĮ mėsą įdedame susmulkinto išmirkytobatono, perplautų kmynų, kiaušinio,prieskonių, ..
Recepto vertinimas: