12 rezultatų ieškant "prancuzija"
Prancūziška sriuba Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Šeši dideli pomidorai , 1 supjaustytas svogūnas, 1 stiebas supjaustyto saliero, 2 puodeliai buljono ar vandens, 1 šaukštas pomidorų padažo, ½ arbatinio šaukštelio džiovinto baziliko, ¼ šaukštelio..
Recepto vertinimas:
Prancūziška žuvis Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jūros lydekos 8 pievagrybiai 60 g sviesto 3 pomidorai Poras 2 svogūnai 3 skiltelės česnako Maltų pipirų Druskos Žuvies prieskonių Petražolių Salieras Gaminimas: Žuvies gabalus užpilame trupučiu sū..
Recepto vertinimas:
Prancūziška sriuba Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 l vandens, 2 pomidorai, saliero šakelė, 125 g rūgštynių, 5 – 6 bulvės, 2pomidorai, 80 g sviesto, druska, pipirai, lauro lapai. Gaminimas: Porus, salierus, rūgštynes supjaustykite ir apkepkite svieste. ..
Recepto vertinimas:
Prancūziška bulvių mišrainė Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 5 virtos bulvės, 1 morka, stiklinė konservuotų žaliųjų žirnelių, 1 nedidelis salieras, 1 marinuotas agurkas, 3 obuoliai, 2 kietai virti kiaušiniai, stiklinė majonezo, 50 g. sviesto, drus..
Recepto vertinimas:
Vištiena (prancūziška virtuvė)
Vištiena (prancūziška virtuvė) Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 200 g prieskoninių daržovių, 50 g sviesto, 15 g svogūnų, 30 g miltų, 1 stiklinė paukštienos sultinio, 1 trynys, 0,5 stiklinės grietinėlės, 7 g želatinos, druskos. Gaminimas: Višt..
Recepto vertinimas:
Burokėliai prancūziškai Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g virtų burokėlių, 20g aliejaus, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, česnako, pipirų, druskos. Gaminimas: Nuvalyti burokėliai supjaustomi plonais grežinėliais ir aliejuje, užpylus raudonu vynu, pakaitin..
Recepto vertinimas:
Salotos su mėsa prancūziškai Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Makaronų – 250g Mėsos – 250g Marinuotų grybų – 250g Pomidorų – 250g Augalinio aliejaus – 50g Porų – 50g Citrinos sulčių – 50g Juodųjų pipirų – pagal skonį Drusko..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas troškinys „Juliene“
Prancūziškas troškinys „Juliene“ Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g jautienos 200 g bulvių 40-50 lapų rūgštynių 7-9 šparaginių pupelių ankštys 3 kiaušiniai 1 šaukštas žirnelių 1 šaukštas pupelių 2 šaukštai grietinės 0,5 stiklinės vyno..
Recepto vertinimas:
Omaras su kalvadosu Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 mažų omarų (400 g) arba 2 didelių (600-800 g), 100 g sviesto, druskos, šviežiai maltų pipirų, žiubsnelio cukraus, 100 g kalvadoso. Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę, specialiu peiliu perskelkite omarus pusi..
Recepto vertinimas:
Prancūziškos bandelės Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 25 g mielių 250 ml šilto vandens 25 g skysto margarino 25 ml sirupo 0,5 šaukštelio druskos 400-500 g miltų sezamo arba aguonų Gaminimas: Dubenyje susmulkinkite mieles ir supilkite vandenį, sirupą bei mar..
Recepto vertinimas:
Vasara Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: pusė apelsino 2 obuoliai arba 1 didelis 1 mandarinas 1 persikas 1 bananas 100g arbūzo plaktos grietinėlės Gaminimas: Viska smulkiai supjaustyti ir apipurškti plakta grietinėle ..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas kisielius Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 stiklinės pieno, stiklinė miltų, 2.1,5 stiklinės miltų, vanilės, 3.5 baltymai. Gaminimas: 4 stiklinės pieno užvirinamos. Likęs pienas sumaišomas su miltais ir supilamas į verdantį pieną, dar �..
Recepto vertinimas: