20 rezultatų ieškant "skirtus"
Tortas "Angeliukas" Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 3 kiaušiniai, ¾ stiklinės grietinės, ¾ stiklinės cukraus, 1,5 šaukšto bulvių krakmolo, 750 g miltų, 450 g margarino, 2 šaukšteliai amoniako. Kremui: 3 kiaušiniai, 2 šaukštai bulvių krakmolo, 2 pak. vanilinin..
Recepto vertinimas:
Salotos "Pienės žiedelis" Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g. svogūnų laiškų; 1 stiklinė pienių žiedlapių; Padažui: 1 šaukštas citrinų sulčių; aliejaus; truputis druskos, cukraus. Gaminimas: Svogūnų laiškus nuplauname, nusausiname ir supjaustome smulkiais gabalėliai..
Recepto vertinimas:
Velykinis pyragas Patiekalo šalis: Švedija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Tešlai:2 kiaušiniai,150g cukraus,100g šalto vandens,200g miltu.2 a.š. kepimo milteliu.Glaistui:80g sviesto,80g cukraus,1kiaušinio trynys,2 a.š. vanilinio cukraus. Gaminimas: Tešlai skirtus produktus išmaišome...
Recepto vertinimas:
Citrinų uogienė moliūge Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg moliūgas (1 kg išvalyto) pirmajam nuovirui: 1 l vandens 50 ml 24% gryno acto arba 100 ml 12% acto spirito 2 valgomieji šaukštai druskos antrajam nuovirui: 500 ml vandens 500 ml smulkaus cukraus 150 ml šviežiai išspaustų cit..
Recepto vertinimas:
Pyragas su vištiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 200 ml kvietinių miltų 75 g sviesto arba margarino ½ žiupsnelio druskos ½ arbatinio šaukštelio smulkiojo cukraus 2 valg. šaukštai vandens Įdarui: 200 ml gabaliukais supjaustytos virtos arba ant grotelių keptos vištienos 10..
Recepto vertinimas:
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriu
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriuIngridientai 8 porcijoms: 2 kg šviežių bulvių 8 š/r šoninės juostelių 100g pelėsinio sūrio 1 kietai virto kiaušinio Užpilui: 100g alyvuogių aliejaus 20g balto vyno acto žiupsnelio pjaustyto svogūno laiškų žiupsnelio kapo..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su daržovėmis
Vištienos salotos su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. rūkytos vištienos; 4 _ 5 virtos bulvės; 1 žalia paprika; žalių salierų lapų. Padažui: 5 šaukštai aliejaus; 1 šaukštas cukraus; 2 šaukštai citrinų sulčių; truputis druskos, kvapiųjų pipirų. Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Apelsinų skonio vyniotinis Patiekalo šalis: Švedija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiausiniai,200g. cukraus,200g. miltu,1 a.s. kepimo milteliu,1a.s. kapoto apelsino zieveliu,50g. svieziai spaustu apelsino sulciu. IDARAS: 120g.sviesto,100g. juodojo sokolado,1 kiausinio trynys,2-3 s apelsinu li..
Recepto vertinimas:
Pyragas su grybaisIngridientai: Tešlai: 25 g mielių 150 g pieno 1 šaukštas cukraus 100 g sviesto ar margarino 3 kiaušiniai 400 g miltų Įdarui: 0,5l virtų, sūdytų ar raugintų grybų 10-12 mažų pomidorų 1 svogūnas 1 morka 75-120 g sviesto 2 kiaušinių tryniai drusk..
Recepto vertinimas:
Kavos tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešla: 1.8 tryniai 2.240 g cukraus 3.160 g miltų 4.1 citrinos sultys 5.9 plakti baltymai Kremas: 6.30-40 g naturialios kavos užpilo 7.3-4 šaukštai cukraus 8.3 tryniai 9.2 kiaušiniai 10.300 g sviesto Punšas: 11.1/2 stiklinės vandens..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su daržovėmis
Vištienos salotos su daržovėmisIngridientai:os salotos su daržovėmis Ketvirtadienis, 03 liepos 2008 Ingredientai Trumpai Mėsos patiekalai Vištiena Gaminimo būdas Virimas Maišym..
Recepto vertinimas:
Lašiša su krienų padažuIngridientai:apie 800g. lašišų be odos, Marinatui: 1 l. vandens, 400 ml. 6 procentų koncentracijos acto, 100 g. cukraus, 1 svogūnas, 2 lauro lapai, 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (nesmulkintų). Padažui: 200 ml. grietinėlės, geriausiai neriebios, 2-3 v..
Recepto vertinimas:
Mėgėjų tortas su baltuoju vynu
Mėgėjų tortas su baltuoju vynuIngridientai:Tešlai: 500 g miltų; 2 nubraukti arb.š.kepimo miltelių; 140 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 2 pak.vanilinio cukraus; 2 kiaušiniai; 250 g sviesto arba margarino; Riebalų formai patepti; Miltų kočiojimui. Kremui: 4 arb.š.želatinos; 8 tryniai; ..
Recepto vertinimas:
Vyšnių pyragas su užpiluIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; 100 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; ½ citrinos tarkuota žievelė; 125 g margarino; Miltų kočiojimui. Įdarui: 1 kg vyšnių; 4 valg. š. cukraus; 2 valg. š. maltų sausainių. Užpilui: 3 kiaušiniai; 75 g cukra..
Recepto vertinimas:
Ryžių tortasIngridientai:Tešlai: 200 g rupių kvietinių miltų; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; 80 g medaus; Žiupsnelis druskos; ½ arb. š. maltos vanilės; 1 kiaušinis; 4 valg. š. sviesto arba margarino; Riebalų formai patepti; 500 g džiovintų žirnių (kad pagrindas iškeptų..
Recepto vertinimas:
Tortas su pistacijomis ir ananasų kremu
Tortas su pistacijomis ir ananasų kremuIngridientai:Trapiai tešlai: 50 g krakmolo; 100 g miltų; 50 g cukraus; 1 trynys; 75 g sviesto arba margarino; Riebalų formai ištepti. Biskvitinei tešlai: 4 kiaušiniai; 160 g cukraus; 60 g krakmolo; 60 g miltų; 2 nubraukti arb. š. kepimo miltelių; 7..
Recepto vertinimas:
Agrastų pyragas su bezė grotelėmis
Agrastų pyragas su bezė grotelėmisIngridientai:Tešlai: 175 g miltų; 80 g smulkių avižinių dribsnių; Žiupsnelis kepimo miltelių; 1 trynys; 150 g sviesto; 80 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 4 lašai citrinų aliejaus; Kremui: 250 ml agrastų sulčių; 1 nubraukti valg. š. krakmolo; 2 tr..
Recepto vertinimas:
KAVOS TORTASIngridientai:Tešla:8 tryniai240 g cukraus160 g miltų1 citrinos sultys9 plakti baltymaiKremas:30-40 g naturialios kavos užpilo3-4 šaukštai cukraus3 tryniai2 kiaušiniai300 g sviestoPunšas:1/2 stiklinės vandens60 g cukraus1 apelsino sultGaminimasTryni..
Recepto vertinimas:
ŠVENTINIS KEPSNYSIngridientai:200 g kiaulienos nugarinės, kiaulienos prieskonių. Įdarui: 1/2 tarkuoto virto kiaušinio, 30 g keptų svogūnų, 30 g tarkuoto sūrio. Padažui: 30 g keptų svogūnų, 30 g keptų morkų, 30 g keptų sa..
Recepto vertinimas:
Klasikinis pyragas ToscaIngridientai:20 g sviesto arba margarino2 kiaušiniai3/4 stiklinės cukraus1 stiklinė miltų0,5 šaukštelio nugesintos sodos1/4 stiklinės grietinės arba pienoGlazūrai:100 g sviesto arba margarino1/2 stiklinės cukraus2 šaukštai kvietinių miltų2 šaukštai pieno70 g m..
Recepto vertinimas: