9 rezultatų ieškant "italiska duona"
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 2 stiklinės blynų miltų, 3/4 stiklinės vandens, druskos. Įdarui: 200 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 100 g lašiniukų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno arba vandens, druskos, pipirų, 2 šaukštai p..
Recepto vertinimas:
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 200 g miltų, 2 šaukštai aliejaus, 3/4 stiklinės šilto pieno, 20 g mielių, druskos. Įdarui: 2 šaukštai aliejaus, 150 g nedidelių šviežių grybų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 5 pomidorai, 10 šviežių a..
Recepto vertinimas:
Itališka kiaušinienė Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g sūrio 5 kiaušiniai 1 šaukštelis sviesto 1 šaukštas majonezo Šaukštas pomidorų padažo Prieskonių Gaminimas: Dvi trečiąsias sūrio supjaustyti storesnėmis riekelėmis, o likusią dalį plonesnėmis...
Recepto vertinimas:
Itališka pica Ingridientai: Tešlai 1 kilogramas miltų 30 gramų mielių 1 arbatinis šaukštelis druskos, 200 gramų šalto vandens Įdarui alyvuogių aliejaus aptepimui pomidorų (žalių ar konservuotų) rūkyto kumpio arba mėsos faršo paprikos alyvuogių susmulkinto česnako p..
Recepto vertinimas:
Itališka daržovių sriubaIngridientai:50 g burokėlių, 15 g morkų, 130 g bulvių, 50 g pomidorų, 25 g saliero šaknies, 15 g petražolės šaknies, 50 g špinatų, 20 g svogūnų, 20 g alyvuogių aliejaus, 5 g tarkuoto sūrio, 400 g vandens arba sultinio.Gaminimas Burokėlius, morkas..
Recepto vertinimas:
Itališka svogūnų sriubaIngridientai:1 kg raudonųjų svogūnų, 2 morkos, 3 petražolių stiebai, 100 ml. alyvuogių aliejaus, 1l. mėsos sultinio, druskos, pipirų, 300 g baltos duonos, 100 g tarkuoto parmezano sūrio, 4 kiaušiniai (nebūtinai).Gaminimas Svogūnus nulupti, supjaustyti ži..
Recepto vertinimas:
Itališka duona su pomidorais ir baziliku
Itališka duona su pomidorais ir bazilikuIngridientai:4-6 porcijoms: 1 maža tamsi itališka duonelė Ciabata arba prancūziškas batonas; 4 valg. š. alyvuogių aliejaus patepimui; 2 keptos ir sutrintos česnako skiltelės; 400 g kubeliais supjaustytų pomidorų; 1 nedidelis susmulkintas raudonasi..
Recepto vertinimas:
Itališka veršienos filė (Ramunės)
Itališka veršienos filė (Ramunės)Ingridientai:800 g veršienos filė, druskos, pipirų, 4-6 rūkytų lašinių juostelės, 4-6 švieži šalavijo lapai, aliejaus.Gaminimas Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas. Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kie..
Recepto vertinimas:
Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)
Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)Ingridientai:200 g miltų; 100 ml vandens; 1 arb. š. sausų mielių; ½ arb. š. medaus ar cukraus; 1–1,5 arb. š. druskos. Raugui: 200 g miltų; 200 ml vandens; ½ arb. š. sausų mielių.Gaminimas Iš raugui skirtų ingredientų užmaišyti s..
Recepto vertinimas: