3 rezultatų ieškant "briedienos marinavimas"
Uogų ar vaisių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pagrindinio rudojo padažo, 2 šaukštai obuolių, serbentų, bruknių arba slyvų košės, cukraus. Gaminimas: Į pagrindinį rudąjį padažą baigiant virti sudedama uogų ar vaisių košė. Jei košė su kauliukais ar žievelėmis,..
Recepto vertinimas:
Žvėrienos troškinysIngridientai:4—5 žalios bulvės, 400 g žvėrienos (briedienos, stirnienos, šernienos ar kt.), stiklinė pupelių, 2 svogūnai, morka, 2 obuoliai, 50 g sviesto ar margarino, 3 kadagio uogos, druskos, vandens.Gaminimas Žvėriena supjaustoma gabaliukais ir nak..
Recepto vertinimas:
Briedienos šašlykaiIngridientai:500 g briedienos filė, 400 ml baltojo stalo vyno, 4 svogūnai, 200 g lašinių, 2 šaukštai susmulkintų petražolių, svogūnų laiškų, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Mėsą supjaustome maždaug 60 g gabalėliais, užpilame vynu ir parai padedame ..
Recepto vertinimas: