18 rezultatų ieškant "daliu"
Napoleonas I Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 800 g miltų 2 kiaušiniai 1 bonk. grietinės 2 pakeliai margarino (sutarkuot) druskos Kremui: 2 pok. sviesto 1 stiklinė cukraus 4 tryniai 2 citrinos 2 šaukšteliai kavos su nuosėdom Gaminimas: Tešlą gerai išminkyti, padalinti į 16 dalių..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ¾ puodeliai sojos padažo 200 ml šaldyto limonado koncentrato (atšildyto) 200 ml ananasinių sulčių ¼ puodelio gryno citrinos sulčių (vienos citrinos kiekio) 1 valgomojo šaukšto sezamo aliejaus 1,5 kg viščiuk..
Recepto vertinimas:
Velykiniai zuikiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Produktai 10-čiai vienetų:500 g "Malsenos Ekstra" miltų,40 g mielių,225 ml pieno,80 g cukraus,100 g sviesto,30 šaukštai citrinų sulčių,1 citrinos tarkuota žievelė,2 šaukštai grietinėlės,1 kiaušinio trynys,10 razinų,druskos Gaminim..
Recepto vertinimas:
Velykiniai zuikiaiIngridientai 10-čiai vienetų: *500 g "Malsenos Ekstra" miltų, *40 g mielių, *225 ml pieno, *80 g cukraus, *100 g sviesto, *30 šaukštai citrinų sulčių, *1 citrinos tarkuota žievelė, *2 šaukštai grietinėlės, *1 kiaušinio trynys, *10 razinų, *druskos P..
Recepto vertinimas:
Vaniliniai rageliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 tryniai, 2.150 g cukraus, 3.3 stiklinės miltų, 4.2 pakeliai vanilinio cukraus, 5.200 g sviesto, 6.125 g lazdyno riešutų, 7.200 g varškės. Gaminimas: Sukapotus riešutus sumaišyti su varške. 3 trynius išsukti su cukrumi, dėti vanilin�..
Recepto vertinimas:
Porų ir bulvių kroketai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g bulvių 400 g porų (baltųjų dalių, plonai supjaustytų griežinėliais) 3 dideli kiaušiniai 0,5 stiklinės džiūvėsėlių 0,5 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio druskos, grūstų juodųjų pipirų aliejaus virimui Ga..
Recepto vertinimas:
Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas
Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30g želatino, 100g pieno, 100g aguonų, 30g citrinų, 500g neriebios varškės, 400g grietinėlės , 125g raudonųjų serbentų sukos, Gaminimas: Išlaidinti 30g želatino. Užvirinti 1..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausios mielinės tešlos pyragas
Paprasčiausios mielinės tešlos pyragasIngridientai:500 g miltų, 250 g pieno, 30 g mielių, 120 g cukraus, 4 kiaušinių tryniai, 120 g margarino, 3 g druskos, citrinos žievelė, vanilinis cukrus, kiaušinis.Gaminimas Į dubenį išsijoti miltus, viduryje padaryti duobutę. Pieną paši..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai su riešutų įdaruIngridientai:Tešlai: 250 g tepamojo grietinėlės sūrio, 250 g sviesto, 2 šaukštai rudojo cukraus, 0,5 kg miltų Įdarui: 350 g stambiai kapotų kepintų riešutų, 125 g rudojo cukraus, šaukštas cinamono, ketvirtis šaukštelio malto imbiero, kardamono (ant p..
Recepto vertinimas:
Duonelė su vaisiaisIngridientai:16 vienetų: 3 stiklinės ruginių ir kvietinių miltų – santykiu 1:1, 1 nubrauktas v.š. kepimo miltelių, 1 a.š. druskos, 50 g sviesto, 1,5 stikl. kefyro (arba rugščios grietinės), pagal skonį norimų džiovintų vaisių, riešutų.Gaminima..
Recepto vertinimas:
Vištienos ir pupelių troškinys
Vištienos ir pupelių troškinysIngridientai:1,5 kg vištos, 150g alyvuogių aliejaus, 1 svogūnas, 500 g pomidorų padažo, 800 g konservuotų raudonųjų pupelių, 10 g maltų raudonųjų pipirų, 200 g svogūnų laiškų, koriandro, druskos.Gaminimas Vištą įtrinti druska, pipirais, su..
Recepto vertinimas:
Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)
Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)Ingridientai:6 maži kiaušiniai; 110 g cukraus pudros; 150 g miltų; 0,5-1 a.š. kepimo miltelių; 100 g tirpinto sviesto; 30 g kondensuoto pieno; 1 š. vanilės esencijos; 2 š. kakavos miltelių; 3-4 š. vandens arba pieno; Ištirpinti kakavos miltelius vanden..
Recepto vertinimas:
Lavašas su daržovių ir vištienos įdaru
Lavašas su daržovių ir vištienos įdaruIngridientai:1 lavašas, 300 g. vištienos filė, 1 nedidelis svogūnas, 1 paprika, 100 g. pievagrybių, 1 maža cukinija, 1 indelis keptų pupelių pomidorų padaže, grietinė, prieskoniai.Gaminimas Keptuvėje pakepinti gabaliukais supjaustytą vištien�..
Recepto vertinimas:
Aviečių - riešutų nugos tortas
Aviečių - riešutų nugos tortasIngridientai:12 porcijų Torto biskvitas, 300 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 300 g šviežių arba šaldytų aviečių ir 12 želė saldainiukų tortui puošti, 4 valg. šaukšt. aviečių uogienės, cukraus pagal skonį, 600 g grietin..
Recepto vertinimas:
Rožių pyragasIngridientai:Tešlai: 200 g varškės; 6 valg. š. pieno; 1 kiaušinis; 125 ml aliejaus; 100 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 400 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių; 75 g minkšto sviesto arba margarino; Riebalų formai patepti. Įdarui: 75 g šviesių razin..
Recepto vertinimas:
Varškės ir grietinėlės tortasIngridientai:Tešlai: 200 g miltų; 120 g sviesto; 60 g cukraus; 1 trynys; Žiupsnelis druskos; 1 arb. š. tarkuotos citrinos žievelės; Miltų kočiojimui. Įdarui: 250 ml pieno; 180 g cukraus; Žiupsnelis druskos; Tarkuota citrinos žievelė; 4 tryniai; 8 arb...
Recepto vertinimas:
Karlsbado kalėdiniai riestainiai
Karlsbado kalėdiniai riestainiaiIngridientai:30 riestainių: 330 g miltų; 190 g sviesto; 1 pak. kepimo miltelių; 125 g grietinėlės; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis.Gaminimas Iš miltų, 140 g sviesto, kepimo miltelių, grietinėlės ir druskos paruošti vientisą tešlą. Ją padalyti į 30..
Recepto vertinimas:
Žuvies sūrisIngridientai:1,2 kg šaldytų juros lydekų ar menkių,2 kiaušiniai,2 svogūnai,3 batono riekelės,0,5 stiklinės pieno,kmynų, džiovintų raudonėlių,žuvies prieskonių, druskos.Įdarui:150 g pievagrybių,2 virtos morkos,1 svogūnas,1 šaukštas sojų padažo,truputis ''Ve..
Recepto vertinimas: