25 rezultatų ieškant "jautiena g"
Jautiena su žalumynų įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikės:4 gabaliukų jautienos (po 200g),druskos, pipirų,3 šaukštų garstyčių,4 griežinėlių šoninės,po 1 ryšelį petražolių ir builio,2 kiaušinių,100g riebios varškės,2 svogūnų,4 skiltelių česnako,muškato..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g jautienos, 50 g riebalų, šaukštas pomidorų padažo, druskos, pipirų, skiltelė česnako, 3 morkos, 2 svogūnai, 200 g virtų grybų, 10 bulvių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti ir pakepti. Kartu su mėsą kepti supja..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su svogūnais
Troškinta jautiena su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160 g jautienos, 120 g svogūnų, 100 g sultinio, 15 g sviesto, 5 g acto, 10 g vyno, 5 g miltų, lauro lapelių, kalendrų, nemaltų pipirų, druskos, maltų pipirų, žalumynų. Gaminimas: Jautieną supjaustykite gabalais, išmuški..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių
Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g jautienos, 20 g morkų, 15 g petražolių, 15 g svogūnų, 20 g pomidorų tyrės, 15 g sviesto, 5 g miltų, lauro lapų, pipirų, druskos. Gaminimas: Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su daržovėmis
Troškinta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g jautienos, 100 g bulvių, 15 g sviesto, 35 g morkų, 25 g ropių, 35 g svogūnų, 15 g petražolių, 20 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, lauro lapelių, pipirų, druskos, cinamono, gvazdikėlių, mairūno, kmynų. Gaminimas: J..
Recepto vertinimas:
Japoniškos ryžių salotos Patiekalo šalis: Japonija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių, 250g jautienos, 1 apelsinas. Padažui: 1 kiaušinio trynys, 1 šaukštelis garstyčių, 1 šaukštelis cukraus, 1 šaukštas acto, 130g aliejaus, 1 apelsinas, 1 šaukštas miltų, 1/2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu
Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 410g jautienos filė alyvų aliejaus šviežio parmezano sūrio šviežiai maltų juodųjų pipirų druskos (jeigu pageidaujate) citrinų sulčių citrinos griežinėliu Gaminimas: Jautienos filė maždaug 2 vala..
Recepto vertinimas:
Prancūziškai kepta jautiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.700 g jautienos be kaulų 2.12 bulvių 3.1 šaukštas sviesto 4.1 šaukštas miltų 5.1 šaukštelis buliono 6.1 šaukštelis citrinos sulčių Gaminimas: Jautieną gerai išmušti, pagal poreikį pasūdyti, užberti pipirų, mesą su..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.400 g jautienos minkštimo, 2.50 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.druskos, 5.pipirų, 6.1 skiltelė česnako, 7.3—4 morkos, 8.2 svogūnai, 9.100—200 g virtų grybų, 10.10—12 bulvių, 11..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta pomidorų ir grietinės padaže [guliašas]
Jautiena, troškinta pomidorų ir grietinės padaže [guliašas] Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g sviesto, 3.2-3 svogūnai, 4.1 šaukštas pomidorų tyrės, 5.1 šaukštas miltų, 6.100 g grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti 20-30g. sveriančiais kubelia..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.400g jautienos minkštimo, 2.50g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, druskos, pipirų, 4.1 skiltelė česnako, 5.3-4 morkos, 6.2 svogūnai, 7.100-200g virtų grybų, 8.10-12 bulvių, žalumynų. Gam..
Recepto vertinimas:
Jautiena burgundiškai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5 kg jautienos, 2.150 g riebalų, druskos, baltųjų pipirų, 3.400 g morkų, 4.1 ryšelis svogūnų laiškų, 5.60 g sviesto, 6.2 šaukštai miltų, 7.1 stiklinė konjako, 8.1 l raudonojo burgundiškojo vyno, 9.2 česnako skiltel�..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotinisIngridientai:800g jautienos, 200g lašnukų, 3 kiaušiniai, 3 šaukštai pieno, 10 g riebalų kepimui, pipirų, druskos.Gaminimas Jautiena atpjaunama taip, kad būtų didesnis paviršius, išmušama, pabarstoma druska ir maltais pipirais. Ant viršaus suklojami plonai pjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmisIngridientai:600 g jautienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1kg įvairių daržovių: kopūstų, morkų, ropių, pupelių, žirnių, bulvių, 40 g sviesto užpylimui.Gaminimas Jautiena išverdama prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje, ..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena garstyčių padaže
Troškinta jautiena garstyčių padažeIngridientai:800g jautienos be kaulų, 1 svogūnas, 1 morka, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 30 g riebalų, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis garstyčių, 1 stiklinė sultinio, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma ..
Recepto vertinimas:
Kepta jautienaIngridientai:2-3 jautienos filė, 0,5l. giros, morka, svogūnas, 2 lauro lapai, 10 kvapiųjų pipirų, druskos, riebalų mėsai kepti, petražolių, salierų.Gaminimas Jautiena nuplaunama šaltu vandeniu, nusausinama, išmušama ir pasūdoma. Keptuvėje ištirpinama riebalų, į juos ..
Recepto vertinimas:
Šaltas jautienos kepsnysIngridientai:1,5-2kg. jautienos filė, 2 morkos, burokėlis, 2 svogūnai, 1 poras, 2 lauro lapai, 2 veršio kojos, 2 šaukštai sviesto, salieras, 15 kvapiųjų pipirų.Gaminimas Jautiena išmušama, pasūdoma, prismaigstoma lašinukų ir paliekama valandai. Keptuve kaitina..
Recepto vertinimas:
Sultinyje virta jautienaIngridientai:800 g jautienos be kaulo, 2 stiklinės sultinio, 2 morkos, svogūnas, petražolių, 80 g rūkytos šoninės, 50 g miltų, 50 g riebalų, 1/2 stiklinės raudono vyno, česnako, lauro lapų, mažas indelis pomidorų padažo, pipirų, druskos.Gaminimas Jauti..
Recepto vertinimas:
Ravioli su jautiena ir špinatais
Ravioli su jautiena ir špinataisIngridientai:60g tešlos, 100g pomidorų padažo, 20g sūrio. Įdarui: 50g jautienos, 40g trintų špinatų, 1/3 žalio kiaušinio trynio, 1/3 virto kiaušinio trynio, 10g sūrio, maltų muskato riešutų, juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Pagaminkite tradicin..
Recepto vertinimas:
Burgundiškoji jautiena su grybais
Burgundiškoji jautiena su grybaisIngridientai:700 g jautienos, 100 g taukų, 50 g šoninės, 2 šaukštai aliejaus, 60 g svogūnų, 100 g pievagrybių, šaukštas miltų, 3 stiklinės raudono vyno, 3 stiklinės vandens, 0,5 šaukštelio druskos, 2 žiupsneliai pipirų, žalumynų, pomid..
Recepto vertinimas:
Jautiena burgundiškaiIngridientai:1,5 kg jautienos, 150 g riebalų, druskos, baltųjų pipirų, 400 g morkų, 1 ryšelis svogūnų laiškų, 60 g sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė konjako, 1l. raudonojo burgundiškojo vyno, 2 česnako skiltelės, 1 lauro lapas, 1 čiobrelio šakelė, 3-4 p..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padaže
Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padažeIngridientai:0,5 kg. minkštos jautienos, 2-3 šaukštai aliejaus, maltų pipirų, 0,5 arbatinio šaukštelio garstyčių miltelių, 1 stiklinė vandens arba sultinio, 100g. grietinėlės, druskos, 2 šaukštai raudonųjų serbentų drebučių.Gamini..
Recepto vertinimas:
Jautiena drebučiuose (Ramunės)
Jautiena drebučiuose (Ramunės)Ingridientai:600 g virtos jautienos, 9 džiovintos slyvos, 1 indelis kukurūzų, 6-7 marinuoti agurkai , 1/2 virtos morkos, truputis petražolių, 5 stiklinės jautienos sultinio, 3 šaukštai želatinos.Gaminimas Želatiną išbrinkiname ir ištirpiname 1 stiklin..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su aštriu padažu
Virta jautiena su aštriu padažuIngridientai:1 kg jautienos (nugarinės, mentės), 1 stiklinė 3 proc. acto, pipirų, gvazdikėlių, druskos, lauro lapų pagal skonį. Padažui: 2 svogūnų galvutės, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 300 g džiovin..
Recepto vertinimas:
Vaisių salotos su virta jautiena
Vaisių salotos su virta jautienaIngridientai:200 g. virtos liesos jautienos, 2-3 konservuotos kriaušės, 200 g. konservuotų persikų, 100 g. vynuogių be kauliukų, 50 g. juodųjų alyvuogių be kauliukų, 150 g. majonezo, smulkintų bazilikų, druskos, salotų lapų.Gaminimas Jautieną supjaust..
Recepto vertinimas: