Briedienos šašlykai

Ingridientai:
500 g briedienos filė,
400 ml baltojo stalo vyno,
4 svogūnai,
200 g lašinių,
2 šaukštai susmulkintų petražolių,
svogūnų laiškų,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Mėsą supjaustome maždaug 60 g gabalėliais, užpilame vynu ir parai padedame šaltai.

Svogūnus supjaustome žiedais, lašinukus - griežinėliais.

Ant iešmų pakaitomis susmeigiame mėsą, lašinukus ir svogūnų žiedus. Kepame ant žarijų 12-15 minučių.

Prieš tiekdami apibarstome druska, pipirais ir žalumynais.


Pastabos:
Šiam patiekalui pagardinti labai tinka ir imbierai, rozmarinai, mairūnai.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

vaidas 2012-07-26 13:40:35
ir koks vynas? sausas, pusiau sausas

Vaidas 2012-07-26 13:11:18
Kokius lasinukus? rukytus, suditus ar sviezius?