20 rezultatų ieškant "baravykai konservuoti"
Baravykai grietinės padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g baravykų, 400 g bulvių, 2 svogūnai, 40 g sviesto, šaukštas miltų, stiklinė grietinės, druskos, pipirų. Gaminimas: Baravykus ir bulves supjaustyti. Bulves kepti svieste, kiek vėliau sudėti grybus, svogūnus ir dar pakepti...
Recepto vertinimas:
Kepti baravykai grietinės padaže
Kepti baravykai grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių baravykų, 400 g bulvių, 2 svogūnai, 40 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė grietinės, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus baravykus supjaustyti griežinėliais, bulves — kubeliais. Bul..
Recepto vertinimas:
Kepti baravykai grietinėje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g grybų, 100 g bulvių, 25 g svogūnų, 10 g sviesto, 5 g miltų, 50 g grietinės, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Bulvės pjaustomos kubeliais ir kepamos riebaluose, kol beveik suminkštėja. Tada sudedami juostelėmis pjaus..
Recepto vertinimas:
Žuvies barščiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..
Recepto vertinimas:
Baravykai grietinėjeIngridientai: 8-10 baravykų kepurėlių 2 svogūnai 2 stiklinės grietinės pipirų druskos petražolių lapelių ar krapų Gaminimas: Baravykus apvalyti ir apvirti. Į keptuvę įpilti 1 stiklinę grietinės, sudėti nusausintus baravykus, grieižinėliais supjau..
Recepto vertinimas:
Žuvies barščiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..
Recepto vertinimas:
Konservuoti baravykai su pomidorais
Konservuoti baravykai su pomidorais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, 100g aliejaus, 3vnt. pomidorų, 5vnt. kvapniųjų pipirų, Gaminimas: Vienam kilogramui šviežių grybų imama 100 g aliejaus, 2—3 pomidorai, 5 kvapieji pipirai. Jei d..
Recepto vertinimas:
Barščiai su baravykaisIngridientai:1—2 burokėliai, 4—5 džiovinti baravykai, 1 svogūnas, 1/2 stiklinės grietinės, lauro lapelių, kvepiančiųjų pipirų, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Baravykai gerai nuplaunami ir išverdami. Juos išgriebus, į tą sultinį sukrečiami ..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su baravykaisIngridientai:1kg jautienos, 4—6 džiovinti arba 6—8 švieži baravykai, 2—3 svogūnai, 1 šaukštelis miltų, 40 g sviesto, 1/2 stiklinės grietinės, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1/2 stiklinės sultinio.Gaminimas Mėsa išverd..
Recepto vertinimas:
Troškintas grybais įdarytas upėtakis
Troškintas grybais įdarytas upėtakisIngridientai:800g upėtakių, 20g džiovintų baravykų, 40g sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, druskos.Gaminimas Pro pakaklę išdarinėti upėtakiai nuplaunami ir nusausinami, įtrinami druska ir, prikimšus..
Recepto vertinimas:
Grybų padažasIngridientai:2—3 džiovinti baravykai, 40 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 1/2 stiklinės grybų nuoviro (sultinio), 1/4 stiklinės grietinės, druskos, cukraus pagal skonį.Gaminimas Išvirti grybai supjaustomi rėželiais, svieste pakepinti miltai atskiedžiami grybų sul..
Recepto vertinimas:
Keptos rudmėsės, baravykaiIngridientai:1/2 kg rudmėsių ar baravykų kepurėlių, 2—3 šaukštai aliejaus ar 100 g sviesto, 2 šaukštai miltų, druskos.Gaminimas Rudmėsės ar baravykai gerai nuplaunami, didesnės kepurėlės supjaustomos, nusausinami, pavoliojami miltuose, sumaišytuos..
Recepto vertinimas:
Troškintos rudmėsės, baravykai, pievagrybiai
Troškintos rudmėsės, baravykai, pievagrybiaiIngridientai:1/2 kg grybų, 3 svogūnai, 1 stiklinė grietinės, pipirų, druskos.Gaminimas Grybai sausai nuvalomi (pievagrybiai nulupami) arba nuplaunami, nusausinami, supjaustomi, pabarstomi druska ir laikomi apie valandą. Paskui dedami eilėmis ..
Recepto vertinimas:
Skryliai su šviežiais grybaisIngridientai:3 stiklinės kvietinių miltų, 1 kiaušinis (nebūtinai), vandens, 400 g grybų, 1—2 svogūnai, 100 g sviesto, 2—3 šaukštai grietinės, pipirų, druskos.Gaminimas Išverdami skryliai. Grybai (baravykai, raudonviršiai, lepšės ar ..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI BARAVYKAIIngridientai:1kg baravykų20g druskos12 juodųjų pipirų5 kvapnieji pipirai2 lauro lapai60g 30% acto1/2 šaukštelio cukraus2 stiklinės vandens1 svogūnasGaminimasGrybus nuvalyti, greit nuplauti šaltu vandeniu ir sudėti į rėti...
Recepto vertinimas:
Špinatų sriuba IIIngridientai:2 l jautienos sultinio, 2 džiovinti baravykai, 300 g špinatų, 2 šaukštai miltų, 50 g sviestoGaminimasŠpinatus smulkiai supjaustome, patroškiname dalyje sultinio, įdedame grybus. Atvėsiname, grybus supjaustome, ..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su baravykaisIngridientai:2 upėtakiai,4 baravykai,1 poras,150 g baltojo pusiau sauso vyno,200 g sviesto,druskos, pipirų.GaminimasIšvalytų ir gerai nuplautų upėtakių odą keletą kartų įpjauname, įtriname prieskoniais, užpi..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kepsnys su baravykais
Kiaulienos kepsnys su baravykaisIngridientai:7,5 kg kiaulienos nugarinės0,5 kg maltos kiaulienos4 baravykai,75 g sviesto,svogūnas ar svogūnų milteliai,druskos, pipirų,1 kiaušinis.GaminimasNugarinę supjaustome taip, kad turėtume mėsos lakštą vyni..
Recepto vertinimas:
Troškintas karpis su grybais ir agurkais
Troškintas karpis su grybais ir agurkaisIngridientai:1 kg karpio,6-7 nedideli baravykai,1 raugintas agurkas,2-3 svogūnai,1 stiklinė pusiau sauso vyno,150 g sviesto,pipirų, druskos,1 stiklinė vandens arba žuvies sultinio.GaminimasParuoštą karpį supjaustome..
Recepto vertinimas:
Troškintas viščiukas su šviežiais baravykais
Troškintas viščiukas su šviežiais baravykaisIngridientai:1 viščiukas,2 morkos,5-6 baravykai,1 poras,150 g sviesto,truputis petražolių,druskos,pipirų.GaminimasNuvalytus baravykus ir porą supjaustome griežinėliais,sutarkuojame morkas ir pakepame su 100 g. sviesto.Įberiame susmulkintų pe..
Recepto vertinimas: