7 rezultatų ieškant "minkstimu"
Įdaryti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 baklažanai, 4 svogūnų galvelės, 200 gr rūkytos šoninės, 200 gr šviežių pievagrybių, išpjautas baklažano minkštimas, petražolių lapelių, maltų juodų pipirų, sviesto, tarkuoto sūrio. Gaminimas: Paruošti baklažanai per..
Recepto vertinimas:
Lietuviški baklažanai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: vidutiniai baklažanai 4 skiltelės česnako 2 svogūnai 2 šaukšteliai aštrių garstyčių 1 šaukštelis druskos 8 šaukštai džiūvėsėlių 2 šaukštai sviesto 3 šaukštai aliejaus Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, išilgai perpjauna..
Recepto vertinimas:
Kepti obuoliai su vištienaIngridientai:5-6 obuoliai, 2 vištos krūtinėlės (keptos arba virtos), 2 šaukštai majonezo, 1-2 skiltelės česnako, 2-3 šaukštai tepamo fermentinio sūrio (galima įmaišyti pievagrybių), 1 citrinos sultys, 5-6 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, pipirai..
Recepto vertinimas:
Cukinijų ir morkų uogienėIngridientai:1 kg cukinijų; 500 g morkų; 600 g cukraus; Pagal skonį citrinų rūgšties; 2 pak. vanilinio cukraus.Gaminimas Cukiniją nulupti, išimti sėklas su jas gaubiančiu minkštimu ir supjaustyti 1,5-2 cm kubeliais. Paruoštas cukinijas užpilti cukrumi, parū..
Recepto vertinimas:
Cukinijų sultys su minkštimuIngridientai:2 kg cukinijų, 1 stiklinė vandens, 300 g cukraus, 4 stiklinės obuolių sulčiųGaminimasCukinijas nulupti, pašalinti sėklas, supjaustyti gabaliukais ir, užpylus verdančiu pasaldintu vandeniu, šutin..
Recepto vertinimas:
Trešnių sultys su minkštimuIngridientai:***GaminimasNuplautas trešnes, geriau be kauliukų, kaitinti 60-70° C temperatūroje, kol suminkštės. Tuomet pertrinti per ašutinį ar plastmasinį tinklelį. Sultis su minkštimu reikia gaminti greit..
Recepto vertinimas:
Putinų sultys su minkštimuIngridientai:1 kg cukraus, 170 ml vandensGaminimasVaisius nuplauti ir 6-9 min. pakaitinti verdančiame vandenyje. Jei vaisius plikysite trumpiau, jų odelė bus kieta! Tuomet pertrinti per tinklelį. Tyrę (1:1 sumaišyti su cukraus sirupu ..
Recepto vertinimas: