20 rezultatų ieškant "maziau"
Kepti kiaulių šonkauliukai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: kiaulių šonkaulių – 400g aliejaus – 2 šaukštai česnakų – 2 skiltelės maltos paprikos, druska lauko kepsnių padažo (geriausia – „Santa Maria“) – 200 g. Gaminimas: Kiaulių š..
Recepto vertinimas:
Morkų saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g. virtų morkų, 500 g sukraus, 0,5 šaukštelio malto imbiero, šiek tiek sviesto. Gaminimas: Nuplautas morkas sutarkuoti, supilti į emaliuotą indą ir sudėti cukrų, išmaišyti mediniu šaukštu. Virti apie valandą, kartais ir mažiau. B..
Recepto vertinimas:
Margos salotos su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė nedidelių marinuotų arba savo sultyse virtų baravykų, rudmėsių arba pievagrybių 100g kieto sūrio 1-2 obuoliai 1-2 pomidorai 100g daktariškos dešros arba lieso kumpio 1 apelsinas 1,5 stiklinės grietinės arba kefyro 2 š..
Recepto vertinimas:
Karštas šokoladas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 desertiniai šaukštai kakavos1 stiklinė cukraus½ pakelio sviestotruputis pieno Gaminimas: Į ištirpintą (neužvirintą) pusės pakelio sviestą po truputį pilkite 1 stiklinę cukraus, sumaišytą su 3 šaukštais kakavos. Viską gerai i�..
Recepto vertinimas:
Karštas šokoladas Ingridientai: * 3 desertiniai šaukštai kakavos * 1 stiklinė cukraus * ½ pakelio sviesto * truputis pieno Gaminimas: Į ištirpintą (neužvirintą) pusės pakelio sviestą po truputį pilkite 1 stiklinę cukraus, sumaišytą su 3 šaukštais ka..
Recepto vertinimas:
Ceviche su ananasų sultimis Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g lašišos 200 g baltos žuvies Arba 400 g mėsingos žuvies, pvz., juodalopės menkės, Menkės, juodžuvės Marinatui: 1 susmulkintas askaloninis česnakas arba laiškinis česnakas 1..
Recepto vertinimas:
Šonkauliukai raudoname vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800g veršienos ar kiaulienos šonkauliukų su mėsa 1/2 stiklinės sauso raudono vyno 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 didelis svogūnas 2 skiltelės česnako 1 morka 1 šaukštas miltų druska bazilikai (geriau švieži) citrina Gamin..
Recepto vertinimas:
Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų salotosIngridientai: 1 nedidelė žiedinio kopūsto galva 2 pomidorai 1 didelė raudona ar geltona paprika 2 agurkai 1 poras petražolių Padažui: 100ml natūralaus jogurto 100ml galima ir mažiau majonezo baziliko česnako Gaminimas: Kopūstą numirkome s..
Recepto vertinimas:
Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta aluje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500g jautienos 40g riebalų, druskos, pipirų 1 svogūnas 1 šaukštas garstyčių 1/2 l tamsaus alaus kmynų susmulkintos citrinos žievelių keletas duonos plutelių Gaminimas: Svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su d..
Recepto vertinimas:
Studentiškos bulvės 2 Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 porijoms reiks 4 vidutinio dydžio bulvių, 1 nedidelio svogūno, žiupsnelio druskos ir juodų maltų pipirų ( pagal skonį), aliejaus kepimui. Gaminimas: Bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti per burokinę tark..
Recepto vertinimas:
Viščiukas tanduri greituoju būdu
Viščiukas tanduri greituoju būdu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 asmenims reikės 1.500gr vištos galūnių (šlauneles, blauzdeles, sparneliai - kas ką mėgstat). 2.1 citrina nedidele. 3.125ml natūralaus jogurto. 4.4 skilteles česnako. išspaustos 5.2 šaukšteliai su kaupu tanduri pastos...
Recepto vertinimas:
"Napaleonas" Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.2,5 stiklinės miltų, 2.250 g margarino, 3.0,5 stiklinės parūgštinto citrinos sultimis ar rūgstimi vandens. Kremui: 4.1,5 stiklinės pieno, 5.1,5 šaukšto krakmolo, 6.0,5 stiklinės cukraus, 7.200 g sviesto, 8.1 šaukštelis prieskonių ..
Recepto vertinimas:
Višta su česnakais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta 2.1 galvutė česnako 3.100 g baltojo vyno, vištienos prieskonių, druskos 4.50 g sviesto šviežių rozmarinų Gaminimas: Vištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, smulkintais rozmarinais, česnaku ir palaikome 2 - 3 valan..
Recepto vertinimas:
Mušti suktinukai (zrazai) Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1.4—5 antrekoto pusgaminiai, arba 500 g jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų, 3.40 g riebalų, 4.1 svogūnas, 5.1 morka. Padažui: 6.1—2 šaukštai miltų, 7.skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, 8.100 g grietinės. Įdar..
Recepto vertinimas:
Daržovės nuo grotelių Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g baklažano 2 vidutinio dydžio cukinijos 2 raudonosios paprikos ankštys 2 geltonosios paprikos ankštys Marinatas: 1/2 stiklinės aliejaus citrinos sulčių 1 skiltelė česnako 2-3 šaukštai šviežių žolelių, arba 2-3 �..
Recepto vertinimas:
Vištiena grietinėlės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: reikės: 1 kg vištienos file, 300g pievagrybių, 1 svogūnas, pora šaukštų sviesto, grietinėlės ( ne mažiau, kaip 20% riebumo), vegeta, pipirai. Gaminimas: Vištieną supjaustyti kubeliais, suberti i keptuvę su ištirpintu sv..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..
Recepto vertinimas:
Klasikinis pyragas ToscaIngridientai:20 g sviesto arba margarino2 kiaušiniai3/4 stiklinės cukraus1 stiklinė miltų0,5 šaukštelio nugesintos sodos1/4 stiklinės grietinės arba pienoGlazūrai:100 g sviesto arba margarino1/2 stiklinės cukraus2 šaukštai kvietinių miltų2 šaukštai pieno70 g m..
Recepto vertinimas: