Upėtakiai su baravykais

Ingridientai:
2 upėtakiai,
4 baravykai,
1 poras,
150 g baltojo pusiau sauso vyno,
200 g sviesto,
druskos, pipirų.

Gaminimas
Išvalytų ir gerai nuplautų upėtakių odą keletą kartų įpjauname, įtriname prieskoniais, užpilame vyno ir pavartant marinuojame apie 2 vai. Keptuvėje su puse sviesto iškepame upėtakius. Likusiame svieste iškepame supjaustytus baravykus ir porus, paskaniname druska, pipirais, likusiu nuo marinavimo vynu. Upėtakius patiekiame kartu su grybais, papuošiame citrina, krapų šakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!