Kiaulienos kepsnys su baravykais

Ingridientai:
7,5 kg kiaulienos nugarinės
0,5 kg maltos kiaulienos
4 baravykai,
75 g sviesto,
svogūnas ar svogūnų milteliai,
druskos, pipirų,
1 kiaušinis.
Gaminimas
Nugarinę supjaustome taip, kad turėtume mėsos lakštą vyniotiniui. Mėsą šiek tiek pamušame mėsos plaktuku, pabarstome druska, pipirais, susmulkintais svogūnais ar svogūnų milteliais ir suvynioję palaikome 3-4 vai. Į maltą mėsą įmušame kiaušinį, įberiame druskos, pipirų, išminkome. Grybus pakepame keptuvėje su sviestu. Mėsos lakštą išvyniojame, ant jo dedame supjaustytus grybus, maltą mėsą. Susukame, įpjauname lašinukus, aprišame siūlu, kad neišsivyniotų kepant, viršų dar pabarstome prieskoniais ir kepame orkaitėje apie 1,5 vai. Patiekiame su padažu, pagamintu iš kepimo sulččių, miltų ir grietinės. Priešš patiekdami nuimame siū$ą3;lus. Valgome karšštą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!