14 rezultatų ieškant "baltieji fungus gribai"
Kumpio ir porų kremas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150 g kumpio 1 didelis poras 1 obuolys 1 valgomasis šaukštas margarino arba sviesto 6 kiaušiniai ½ valgomojo šaukšto miltų 100 ml pieno druska baltieji pipirai petražolės Gaminimas: Kumpį supjaustykite juostelėmis, porą nuplaukite..
Recepto vertinimas:
Aviena su daržovėmisIngridientai:600 g avienos filė, 100 ml alyvų aliejaus, 2 raudonosios paprikos, 8 raudonieji svogūnai, 3 skiltelės česnako, po šaukštelį kmynų, kalendrų, cinamono, maltų uoginių paprikų, 8 baltieji svogūnai, 8 vynuoginiai pomidoriukai.Gaminimas Avieną supjaust..
Recepto vertinimas:
Upėtakis su migdolaisIngridientai:3 vidutinio dydžio upėtakiai, 2 šaukštai migdolų drožlių, 1 kiaušinis, 1 šaukštas alyvuogių aliejaus, malti baltieji pipirai, druska, keletas salotų lapelių ir krapų papuošimui.Gaminimas Žuvį išvalyti, išimti akis ir žiaunas, nuplauti ir nusaus..
Recepto vertinimas:
Mėsos keksasIngridientai:700 g faršo ( jautiena su kiauliena per pusę), kepti svogūnai, prieskoniai ( j.pipirai, bazilikas, baltieji pipirai, prieskoniai maltai mėsai), 2 kaiušiniai ir 2 tryniai, nuplikyti kmynai, 3 šaukštai krakmolo, truputį mineralinio vandens.Gaminimas Visk�..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su svogūnais ir tunu
Spagečiai su svogūnais ir tunuIngridientai:4-6 porcijos: 2 valgomieji šaukštai pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 2 vidutinio dydžio baltieji svogūnai, plonai supjaustyti griežinėliais, 60ml vandens, 1-2 daržovių sultinio kubeliai, 250g konservuoto tuno, nusausinti ir sutrupinti, 2 valgom..
Recepto vertinimas:
Pomidorų padažas grilio patiekalams (Ramunės)
Pomidorų padažas grilio patiekalams (Ramunės)Ingridientai:1 puodelis alyvuogių aliejaus, 0,5 puodelio švelnaus vynuogių acto, 2-3 pomidorai, 1 agurkas, garstyčių miltelių, cukrus, druską, baltieji pipirai.Gaminimas Gerai sumaišoma 1 puodelis alyvuogių aliejaus, 1/2 puodelio švelnaus..
Recepto vertinimas:
Rizotas su šafranu ir kalmarais
Rizotas su šafranu ir kalmaraisIngridientai:4 porcijoms: 125 ml (½ stiklinės) pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 2 smulkiai supjaustyti laiškiniai svogūnėliai; 500 g nuvalytų ir griežinėliais supjaustytų nedidelių kalmarų; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 6-8 šafrano ..
Recepto vertinimas:
Raudonosios enchilados (Enchilados rojas)
Raudonosios enchilados (Enchilados rojas)Ingridientai:4 aitriosios paprikos (3 chiles pasillas ir 1 chile ancho); 2 dideli pomidorai; 2 maži baltieji svogūnai; 1 česnako skiltelė; Ant peilio galo džiovintų čiobrelių; Ant peilio galo džiovintų mairūnų; 250 ml vištienos sultinio; Druska i..
Recepto vertinimas:
Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)
Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)Ingridientai:600-700 g žuvies filė (ešerio, raudonojo rifų ešerio arba kitos tvirtos mėsos žuvies); 1 žalioji citrina; Druska ir ką tik malti baltieji pipirai; 120 g maltų migdolų; 200 g Crème fraîche arba riebios grietinės; 5 valg. š..
Recepto vertinimas:
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)Ingridientai:6 porcijoms: 1,2 kg ėrienos (menties arba kumpio); 3 dideli pomidorai; 1 baltasis svogūnas; 2 česnako skiltelės; ½ arb. š. džiovintų raudonėlių; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 4 valg. š. aliejaus; 2 l vi..
Recepto vertinimas:
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos tištsriubė (Pozole)
Kiaulienos tištsriubė (Pozole)Ingridientai:6-8 porcijoms: 2 baltieji svogūnai; 6 česnako skiltelės; 2 mažos morkos; 3-4 šakelės šviežių kalendrų; 2 lauro lapai; 1 išdarinėta višta; Druska ir ką tik malti pipirai; ½-1 džiovinta aitrioji paprika (chile ancho); 600 g kiaulienos šo..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su krienaisIngridientai:1 kg burokėlių; ½ stiklinės majonezo; 2 valg. š. nerūgščios grietinės; 2-3 valg. š. tarkuotų krienų; 1 valg. š. citrinų sulčių; Druska ir baltieji pipirai.Gaminimas Išvirkite burokėlius, ataušinkite ir nulupkite. Supjaustykite ir sube..
Recepto vertinimas:
Vištos krutineles suktinukaiIngridientai:1 didele vistos krutine, 1 morka,1 svogunas, 1 sauja svieziu petrazoliu, 3 saukstai tarkuoto lydyto surio, 4 spjaustyto rukyto kumpio arba saliami, 0,5 l grietineles, 1/4 gab.sviesto, 100 ml vandens,vegetos prieskoniu pagal skoni,maltu juoduju pipiru,5 b..
Recepto vertinimas: