Mėsos keksas

Ingridientai:
700 g faršo ( jautiena su kiauliena per pusę),
kepti svogūnai,
prieskoniai ( j.pipirai, bazilikas, baltieji pipirai, prieskoniai maltai mėsai),
2 kaiušiniai ir 2 tryniai,
nuplikyti kmynai,
3 šaukštai krakmolo,
truputį mineralinio vandens.
Gaminimas
Viską sumaišome, gerai išminkome ir sudedame į kekso formą. Į vidurį galima įdėti sūrio juostelių ar gabalėlių. Sako, kad neblogai j. alyvuogės ( aš nebandžiau). Kepame orkaitėje.

Į kitą skardą dedame bulves. Keptuvėje apkepiname daržoves ( morkas, žirnelius, šparagines pupeles, brokolius, kalafiorus) , pabarstome prieskoniais ir supilame ant bebaigiančių kepti bulvių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!