25 rezultatų ieškant "grietin"
Grietinėlės kremas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 stiklinės grietinėlės 2 šaukštai cukraus pudros 4 kiaušinių tryniai šaukštas želatinos pagal skonį vanilės Gaminimas: Į kiaušinių trynius, ištrintus su cukrumi, pilama užvirinta karšta grietinėlė. Masė maišoma ir kaitinama..
Recepto vertinimas:
Menkė su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4-6 asm. (visos baltos žuvys) 800 g menkės filė 2 svogūnai 30 g sviesto 200 ml baltojo sauso vyno 200 g grietinės druskos, pipirų Gaminimas: Kvadratais supjaustyti filė (apie 5 cm). Iš abiejų pusių pabarstyti druska, pipirais. Smulkiai su..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su grietine ir grybais
Bulvių sriuba su grietine ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l. Vandens, 0,5 l. Grietinės, 3 – 4 bulvės, 100 g. šviežių arba 10 g. džiovintų grybų, 1 svogūnas, 60 g. riebalų (margarino ), 30 g. miltų, 2 – 3 kiaušiniai, druska, kmynai, lauro lapas, krapai. Gaminimas: N..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir obuolių salotos su grietinėle
Bulvių ir obuolių salotos su grietinėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 salierai, 3 rūgštūs obuoliai, 2 šaukštai acto, 2 šaukštai aliejaus, druska. Padažui: 1 citrinos sultys, 0,5 šaukštelio garstyčių, druska, pipirai, 0,5 stiklinės plaktos grietinėlės, 0,5 sti..
Recepto vertinimas:
Bruknės su grietine Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g bruknių, 4 šaukštai medaus, 3 šaukštai riešutų, 1 stiklinė grietinės. Gaminimas: Bruknes pertrinti, įdėti medaus, sumaišyti, ant viršaus uždėti išplaktą grietinę ir apibarstyti smulkintais riešutais. ..
Recepto vertinimas:
Troškinta bekoniena su grietine
Troškinta bekoniena su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: neriebi bekoniena 600 g riebalai 30 g pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės pipirai svogūnas 1 vnt miltai 1 šaukštas grietinė 1 stiklinė Gaminimas: 4 asmenims Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedam..
Recepto vertinimas:
Grietininiai sausainiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g margarino, 1 stiklinė rūgščios grietinės, 500 g miltų, 1 citrinos sultys ir žievelė, 0,5 kiaušinio paviršiui aptepti, 100 g kristalinio cukraus paviršiui apibarstyti. Gaminimas: Viską, išskyrus paviršiui apibarstyti skirtus..
Recepto vertinimas:
Baravykai grietinės padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g baravykų, 400 g bulvių, 2 svogūnai, 40 g sviesto, šaukštas miltų, stiklinė grietinės, druskos, pipirų. Gaminimas: Baravykus ir bulves supjaustyti. Bulves kepti svieste, kiek vėliau sudėti grybus, svogūnus ir dar pakepti...
Recepto vertinimas:
Grybų apkepas su grietinės padažu
Grybų apkepas su grietinės padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto arba aliejaus, druskos. Padažui: 3 šaukštai miltų, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius g..
Recepto vertinimas:
Langetas grietinės padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, 0,5 citrinos sulčių, 2 šaukštai miltų, 30 g riebalų, 2 stiklinės mėsos sultinio, 100 g grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir 30 minučių palaikyti. Paskui..
Recepto vertinimas:
Aviena grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, šaukštas miltų, 2 svogūnai, 2 petražolės šaknys, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, įpilti vandens ir troškinti. Baigiant troškinti..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena su grietine
Marinuota veršiena su grietine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 4 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukštai aliejaus, svogūnas, petražolė, morka, pipirų, druskos, 2 šaukštai miltų, riebalų, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės grietinės, petražolės lapelių. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Briedžiukai, kepti grietinės padaže
Briedžiukai, kepti grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių briedžiukų, druskos, 3 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas petražolių lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio Gaminimas: Briedžiukus švariai nuplauti, supja..
Recepto vertinimas:
Kepti baravykai grietinės padaže
Kepti baravykai grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių baravykų, 400 g bulvių, 2 svogūnai, 40 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė grietinės, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus baravykus supjaustyti griežinėliais, bulves — kubeliais. Bul..
Recepto vertinimas:
Grybai grietinės padaže Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 šaukštai sviesto, 1 svogūnas, 250 g virtų grybų, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio, 1 stiklinė grietinės. Gaminimas: Įdėjus vieną šaukštą sviesto pakepinti sukapotą svogūną, kol paraus...
Recepto vertinimas:
Grietininis plokštainis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušinio tryniai, 50 g tirpinto sviesto, 250 g cukraus, 500 g miltų, 1 šaukštelis sodos, 1 kg obuolių, druskos, vanilinio cukraus. Gaminimas: Kiaušinio trynius su pora šaukštų cukraus ištrinkite iki baltum..
Recepto vertinimas:
Grietininis karstas padazas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Grietine Vanduo Miltai Sviestas Aug. aliejus Svogunai Morkos Ivairus prieskoniai Kubelis grybu sultinio Gaminimas: Supjaustome kubeliais svogunus, tarkuojame morkas. I ikaitinta alieju dedame morkas, po kiek ..
Recepto vertinimas:
Grietininiai ledai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g pieno, 20 g grietinės, 115 g cukraus, 3 g želatinos, 1 g vanilės, 1 kiaušinis. Gaminimas: Kiaušinio trynius ištrinkite su cukrumi, atskieskite karštu pienu, sumaišykite su grietine ir vanile, ir maišydami pakaitinkite iki 80 laipsni�..
Recepto vertinimas:
Svogūnų laiškai grietinėje Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g svogūnų, 25 g grietinės, 3 g acto, 4 g cukraus, krapų, druskos. Gaminimas: Nupjauti svogūnų laiškai supjaustomi, užpilami grietine, apibarstomi krapais, druska, cukrumi. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Ridikėliai su kiaušiniais grietinėje
Ridikėliai su kiaušiniais grietinėje Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g ridikėlių, 20 g kiaušinių, 30 g grietinės, krapų, druskos. Gaminimas: Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, pridedama svogūnų laiškų, užpilama grietinės, druskos, išmaišoma. Viskas sudedama į salotinę, ..
Recepto vertinimas:
Kepti baravykai grietinėje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g grybų, 100 g bulvių, 25 g svogūnų, 10 g sviesto, 5 g miltų, 50 g grietinės, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Bulvės pjaustomos kubeliais ir kepamos riebaluose, kol beveik suminkštėja. Tada sudedami juostelėmis pjaus..
Recepto vertinimas:
Ryžių - grietinės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Gaminimas: Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais priesko..
Recepto vertinimas:
Ridikėlių salotos su grietine Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g ridikėlių, 1 kiaušinis, 1/2 stiklinės grietinės, 50 g svogūnų laiškų, druskos, krapų, salotų lapų. Gaminimas: Ridikėliai nuplaunami, supjaustomi griežinėliais, sumaišomi su smulkiai supjaustytais svogūnų laiška..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su grietine Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 800 g burokėlių, 200 g grietinės, 1 svogūnas, druskos, 1/2 šaukštelio kmynų, citrinos rūgšties, petražolių. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, sutarkuojami arba supjaustomi šiaudeliais, įberiama druskos, rūgšti..
Recepto vertinimas:
Baravykai grietinėjeIngridientai: 8-10 baravykų kepurėlių 2 svogūnai 2 stiklinės grietinės pipirų druskos petražolių lapelių ar krapų Gaminimas: Baravykus apvalyti ir apvirti. Į keptuvę įpilti 1 stiklinę grietinės, sudėti nusausintus baravykus, grieižinėliais supjau..
Recepto vertinimas: