24 rezultatų ieškant "avieciu uogiene"
Aviečių uogienės kremas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 stiklinės grietinėlės, 1 stiklinė aviečių uogienės, 0,5 stiklinės vandens, 7 šaukštai želatinos. Gaminimas: Suplaktą grietinėlę sumaišyti su uogomis. Supilti šiltame vandenyje ištirpintą želatiną ir išmaišius viską ..
Recepto vertinimas:
Avietės su kremu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g aviečių, 1 šaukštas cukraus, 2 tryniai, 1 stiklinė pieno, 0,5 stiklinės cukraus, 20 g želatinos, vanilės. Gaminimas: Avietės pabarstomos šaukštu cukraus ir palaikomos l valandą, kol išsiskiria sultys. Pienas su vanile užvirinamas..
Recepto vertinimas:
Avietinis kreminis desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 80 g grietinėlės 20 g cukraus 4 g želatinos 60 g aviečių Gaminimas: Grietinelę reikia išplakti su cukrumi. Sudėti ir išbrinkinti želatiną. 3 ketvirčius aviečių sutrinti ir supilti į tešlą, gerai išmaišyti ir supylus i fo..
Recepto vertinimas:
Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis
Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.stiklines šviežių ar 2.sušaldytų gervuogių bei 3.2 stiklines aviečių,4.1 ½ stiklinės cukraus, citrinų sulčių. Gaminimas: 6 stiklines šviežių ar sušaldytų gervuogių bei 2 stiklines aviečių suber..
Recepto vertinimas:
Aliejinis aviečių užpilas salotoms
Aliejinis aviečių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100g aviečių, 325g alyvuogių aliejaus, 40ml raudonojo vyno acto, 20g persijotos cukraus pudros, 5g druskos. Gaminimas: Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek ..
Recepto vertinimas:
Pomidorų, raudonųjų svogūnų ir bazilikų salotos su aliejiniu aviečių užpilu
Pomidorų, raudonųjų svogūnų ir bazilikų salotos su aliejiniu aviečių užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150g pomidorų, 1,5g druskos, 0,01g maltų juodųjų pipirų. 40g raudonojo svogūno, 50g aliejinio aviečių užpilo, 5g bazilikų lapelių Gaminimas: 15..
Recepto vertinimas:
Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas
Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30g želatino, 100g pieno, 100g aguonų, 30g citrinų, 500g neriebios varškės, 400g grietinėlės , 125g raudonųjų serbentų sukos, Gaminimas: Išlaidinti 30g želatino. Užvirinti 1..
Recepto vertinimas:
Aviečių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg aviečių, 1kg cukraus Gaminimas: Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į s..
Recepto vertinimas:
Aviečių gėrimasIngridientai:1/2l. aviečių sulčių, 1l. vandens, l/2 citrinos, cukraus pagal skonį. Gaminimas Išspaustos aviečių sultys sumaišomos su virintu ir atšaldytu vandeniu, spaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama. Pastabos: Gėrimas labiausiai mėgstamas karštomis vasaros di..
Recepto vertinimas:
Tradicinis tortasIngridientai:3 kiaušiniai, 190 g cukraus, 100 g miltu, 50 g krakmolo, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 300 g aviečių, 2 šaukšteliai želatinos, 500 g tepamo varškės sūrelio, 750 g varškės, 450 g grietinėlės, lazdyno riešutų.Gaminimas Baltymus suplakti kartu s..
Recepto vertinimas:
FlorentinaiIngridientai:Pagrindui: 5 dl miltų, 200gr sviesto, 1 dl cukraus, 1 kiaušinis, Pertepimui: 2 1/2 dl aviečių uogienės Migdolų masė: 150 gr sviesto, 400 gr migdolų masės, 3 kiaušiniai, keli lašai maistinių žalios spalvos dažų, 1 dl miltų, 1 arb. šaukštelis ke..
Recepto vertinimas:
Šokoladas su grietinėle ir avietėmis
Šokoladas su grietinėle ir avietėmisIngridientai:350 g. pusiau saldaus (juodojo) šokolado, 310 ml. tirštos grietinėlės, 4 šaukštai cukraus, 400 g. išaižytų aviečių, 1 šaukštas stambiai kapotų mėtos lapelių, papuošti, 50 g. miltelinio cukraus.Gaminimas Ištirpinkite šokoladą pr..
Recepto vertinimas:
Aviečių putėsiaiIngridientai:6 porcijos 650 g aviečių, 230 g raudonųjų serbentų, 140 g vanilinio cukraus, 8 riekės padžiuvusio batono, 3 šaukštasi aviečių likerio, 100 ml grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, uogų ir mėtų šakelių papuošti.Gaminimas Uogas ir vanilinį cukrų sube..
Recepto vertinimas:
Aviečių šerbetasIngridientai:4 porcijos 500 g aviečių, 60 ml citrinų sulčių, 50 ml vandens, 2 šaukštai cukraus, aviečių papuošti, biskvitinių sausainių papuošti.Gaminimas Avietes perrenkame ir nuplauname. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa..
Recepto vertinimas:
Aviečių - riešutų nugos tortas
Aviečių - riešutų nugos tortasIngridientai:12 porcijų Torto biskvitas, 300 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 300 g šviežių arba šaldytų aviečių ir 12 želė saldainiukų tortui puošti, 4 valg. šaukšt. aviečių uogienės, cukraus pagal skonį, 600 g grietin..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas su migdolų įdaru
Obuolių pyragas su migdolų įdaruIngridientai:Tešlai: 250 g miltų; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos; 125 g cukraus; 175 g sviesto; Miltų kočiojimui. Įdarui: 1 kiaušinis; 75 g cukraus; ½ arb. š. cinamono; 160 g maltų migdolų; 6 vidutinio dydžio obuoliai; 2 valg. š. citrinų sulči..
Recepto vertinimas:
Jogurto ir grietinėlės tortas su avietėmis ir gervuogėmis
Jogurto ir grietinėlės tortas su avietėmis ir gervuogėmisIngridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 100 g cukraus; ½ citrinos tarkuota žievelė; ½ pak. vanilinio cukraus; 100 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 8 arb. š. želatinos; 500 g jogurto; 15..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su avietėmis
Biskvitinis tortas su avietėmisIngridientai:6 kiaušiniai; 200 g cukraus; 1 citrinos tarkuota žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; 4 valg. š. vyšnių likerio; 2 valg. š. citrinų sulčių; Mažas indelis aviečių uogienės; 1 l plaktos grietinėlės; C..
Recepto vertinimas:
Karštas aviečių kokteilisIngridientai:6 porcijoms: 400 g šviežių arba šaldytų aviečių; 6 valg. š. juodųjų serbentų likerio; 1 l juodųjų serbentų arbatos; 1 apelsinas; Cukrus.Gaminimas Atrinkite 30 gražesnių aviečių ir suverkite jas ant 6 medinių pagaliukų. Sudėkite į šald..
Recepto vertinimas:
Bandelės su avietėmis bei vaniliniu padažu
Bandelės su avietėmis bei vaniliniu padažuIngridientai:12 bandelių: 42 g kubelis mielių; 270 ml pieno; 500 g miltų; 90 g cukraus; 2 kiaušiniai; 8 tryniai; 220 g sviesto; Žiupsnelis druskos; 1 vanilės lazdelė; 10 ml romo; Trinta citrinos žievelė; 100 g aviečių uogienės arba trintų av..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremu
Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremuIngridientai:8 pyragėlių: 250 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 135 ml pieno; 250 ml grietinėlės; 100 g cukraus; 2 vanilės lazdelės; 3 tryniai; 40 g krakmolo; 400 g aviečių; 125 g grietinės; 60 g cukraus pudros; 50 ml sauso šamp..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos tortas su avietėmis ir varške
Sluoksniuotos tešlos tortas su avietėmis ir varškeIngridientai:4 sluoksniuotos tešlos apskriti (26 cm skersmens) lakštai; 400 g varškės; 200 g grietinėlės; 80 g cukraus; 2 citrinų sultys; 5 valg. š. aviečių sirupo; 500 g aviečių; 4 arb. š. želatinos; 100 g cukraus pudros; 100 g avie..
Recepto vertinimas:
Sausainiai su aviečių uogieneIngridientai:380 g miltų; 125 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 250 g šalto sviesto; 100 g aviečių uogienės; 100 g cukraus pudros; 1 citrinos sultys; Miltų kočiojimui; Riebalų skardai ištepti.Gaminimas Miltus persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje pa..
Recepto vertinimas:
AVIEČIŲ UOGIENĖIngridientai:1 kg aviečių,1,5 kg cukrausGaminimasUogas sudėti į emaliuotą puodą, berti 800 g cukraus ir laikyti vėsioje vietoje apie 8 val. Susidariusias sultis nupilti ir jose kaitinant ištirpinti likusį cukrų. Sirup..
Recepto vertinimas: