14 rezultatų ieškant "metomis"
Jogurtas su agurku ir mėtomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Didelis agurkas 1 1/4 šaukštelio druskos 1/2 stiklinės jogurto be priedų 3 šaukšteliai smulkintų šviežių mėtu Gaminimas: Nulupkite agurką, perrėžkite pusiau ir šaušteliu išskobkite sėklas. Postambiai sutarkuokite a..
Recepto vertinimas:
Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotos
Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotosIngridientai:4-5 raudonos saldžiosios paprikos, 1 morka, 6-7 šaukštai sukapotų jaunų dilgėlių lapų, 1 šaukštas sukapotų mėtų lapų, 3-4 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas citrinų sulčių, maltų pipirų, druskos. Gaminimas Papriką n..
Recepto vertinimas:
Braškės su varškeIngridientai:200g. varškės, 50 g cukraus, 100 g grietinės, 400 g braškių, trintų mėtų.Gaminimas Varškė gerai ištrinama su grietine, mėtomis ir cukrumi. Į lėkštę ji sudedama kūgeliu. Ant jo sudedamos nuplautos ir nuvalytos braškės ir užbarstoma cukrumi. ..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su morkomis ir mėsa
Pyragėliai su morkomis ir mėsaIngridientai:450g. sluoksniuotos tešlos, 250g. maltos mėsos, 150g. morkų, svogūnas, kiaušinis, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas pieno, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų mėtų, maltų baltųjų pipirų, druskos.Gaminimas Svogūną nulupame, supjaustome smulkia..
Recepto vertinimas:
Avienos pjausniai su mėtomisIngridientai:4 avienos pjausniai (kiekvienas maždaug po 225 g ), pusė citrinos, svogūnas, česnako skiltelė, 3 šakelės mėtų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Marinavimo laikas 12val. Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis..
Recepto vertinimas:
Jautiena, marinuota su mėtomis
Jautiena, marinuota su mėtomisIngridientai:4 gabalėliai jautienos išpjovos (kiekvienas po 200 g), ryšelis pipirmėčių, 3/4 stiklinės aliejaus, 2 šaukštai garstyčių, vienos citrinos sultys.Gaminimas Paruošiame marinatą. Mėtas smulkiai supjaustome, sudedame likusius komponentus ir visk�..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai su vaniliniu padažu
Pyragaičiai su vaniliniu padažuIngridientai:Tešlai: 150 g miltų, 150 g maltų migdolų, 150 g cukraus, 150 g sviesto, žiupsnelis druskos. Papuošti: 2 šaukšteliai cukraus pudros, 4 avietės, 4 gervuogės, šaukštelis skaldytų migdolų, 4 mėtos lapeliai. Padažui: kiaušinis, 30 g cukrau..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su mėtomis, česnakais ir alyvuogėmis
Spagečiai su mėtomis, česnakais ir alyvuogėmisIngridientai:6 porcijos: 2 suspaustos bet nesmulkintos česnako skiltelės, 90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 3 ančiuviai, nuvalyti ir smulkiai supjaustyti, 4 lapeliai šviežių susmulkintų metų, 3 ryšulėliai šviežiai kapotų petražol..
Recepto vertinimas:
Bulvių salotos su česnakais ir mėtomis
Bulvių salotos su česnakais ir mėtomisIngridientai:4 porcijoms: 8 vidutinio dydžio bulvės 1 valg. š. susmulkintų mėtų 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės 60 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus 2 valg. š. baltojo vyno acto Druska ir ką tik sumalti juodieji pipiraiGamini..
Recepto vertinimas:
Tebjule salotosIngridientai:6-8 porcijos 210 g skrudintų skaldytų kviečių, 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 125 ml alyvuogių aliejaus, Kakiko (žiūrėti padažuose), 125 ml juodųjų alyvuogių garnyrui, 6-8 vidutinio dydž..
Recepto vertinimas:
Viduržemio kraštų salotosIngridientai:6-8 porcijos 250 g manų kruopų (kuskusui), 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 15 ml alyvuogių aliejaus, Cadziki, druska, pipirai, 3-5 gabalėliai pita duonelės, ketvertas žaliųjų kons..
Recepto vertinimas:
Desertas "Uogų žiedas"Ingridientai:6 porcijos 500 g braškių arba žemuogių, 4 kiaušinių tryniai, 210 g cukraus, 500 ml grietinėlės, 100 g biskvito, 100 ml raudonojo vyno, mėtų papuošti.Gaminimas Ant biskvito užpilame vyno. Biskvitą išmirkome ir susmulkiname. Uogas nuplauname, nuvarv..
Recepto vertinimas:
Uogos ir vaisiai su plakta grietinėle
Uogos ir vaisiai su plakta grietinėleIngridientai:2 porcijos 200 ml 35 proc. grietinėlės, šaukštas cukraus, šaukštas citrinų sulčių, apelsinas, 2 šaukštai tarkuoto juodojo šokolado, 120 g miško uogų, mėtų šakelių papuošimui.Gaminimas Į grietinėlę suberiame cukrų, supilame c..
Recepto vertinimas:
Žydiškas padažas salotomsIngridientai:100 g vynuogių sulčių, 100 g jogurto, 100 g nedidelių šviežių svogūnų, druskos, pipirų, 1 citrinos sultys, 5 g petražolių, 1 šakelė peletrūno, 2-3 žaliųjų mėtų šakelės.Gaminimas Svogūnus nulupkite, susmulkinkite drauge su petražolėmi..
Recepto vertinimas: